AGIPA

Nov 17, 20202 min

Tenim RECOLLIDA de la TIONA i el TI脫 2020!!!馃尣馃尣馃尣

Pens脿veu que el Coronavirus ens ho trauria tot aquest any...?, qu猫 no ens deixaria gaudir de cap activitat...? 馃

脡s cert que el Coronavirus ens ha privat de fer moltes, moltes coses aquest any, per貌 hi ha una cosa amb la qual no pot ni podr脿 mai... AMB LA IL路LUSI脫!!,馃ぉ siiii, amb la il路lusi贸 que ens provoca, anar a buscar el nostre TI脫 i TIONA al bosc!!, 馃ぉperqu猫 aquest any, tot i les dificultats que tenim en l'actualitat, des d'AGIPA hem lluitat per no perdre aquest dia, i poder continuar provocant la FELICITAT de petits i grans!!馃グ

Aix铆 que...Agiper@s... Aquest any tornem a tenir, RECOLLIDA DE LA TIONA I EL TI脫!!!!!馃コ

COM HO FAREM? Doncs, fent variacions en l'organitzaci贸 i el funcionament, aplicant mesures de seguretat adaptades a les normatives vigents, per lluitar conta la pand猫mia de la Covid-19: Recollida amb cita pr猫via per evitar acumulacions de gent, participaci贸 per unitats familiars, zones de recollida m茅s 脿mplies, dist脿ncia entre les fam铆lies participants,... Ho tenim tot pensat perqu猫 pugueu seguir gaudint d'un dia ple de m脿gia en fam铆lia, de manera segura!

FUNCIONAMENT:

1- Empleneu el formulari d'inscripci贸 en la data corresponent. ( Inscripcions per ordre d'arribada, fins a exhaurir places)

2- Porteu el vostre Ti贸 a AGIPA divendres 4 o dissabte 5 de Desembre i fes el pagament i el donatiu de la marat贸.

3- Et donarem la carta i el pl脿nol del Ti贸/Tiona.

4- Ens veiem diumenge 6 de Desembre a la Mitjana!

Si encara no tens Ti贸/Tiona, pots reservar-ne un d'artesanal, al formulari d'inscripci贸!!馃構

INSCRIPCIONS:

- SOCI@S d'AGIPA: del Dilluns 23 a les 10:00 h, al Dissabte 28 de Novembre a les 20:00 h. Clica AQU脥 per fer la teva INSCRIPCI脫.

- NO SOCI@S d'AGIPA: del Diumenge 29 de Novembre a les 10:00鈥痟 fins al Dimecres 2 de Desembre a les 18:00 h, sempre que hi quedin places. Clica AQU脥 per fer la teva INSCRIPCI脫.

Trobareu TOTA la informaci贸 sobre el funcionament, de manera detallada, al formulari d'inscripci贸.

Gaudiu d'aquest dia ple de m脿gia!

Recordeu com va ser la Recollida de la Tiona i el Ti贸 de l'any passat? Feu una ullada!

    14250
    0