Què fem a Agipa?

Fitxer_001.png

aniversari

​Organitzem la teva festa d’aniversari, personalitzada, amb el que més us agrada i adaptada a cada edat. Gaudir de tot l’espai d’Agipa en exclusiu. Veniu a ser feliços i divertiu-vos a la vostra festa inoblidable, nosaltres ens ocupem de tot.

RESERVA LA TEVA FESTA

IMG_20191113_174046.jpg

Tardes d’esplai

Després de l’escola, ens agrada JUGAR. Cada dia una activitat diferent, escollida en assemblea, i que no falti una estona de joc lliure, que l’ajudarà a potenciar la seva creativitat, fixar els seus aprenentatges i desenvolupar habilitats i competències bàsiques per a la vida adulta. Per facilitar la conciliació familiar, també fem recollida a l’escola.

INSCRIU-TE JA!

img_0102.jpg

Disbauxa

La ludoteca esbojarrada.

El ritme del dia a dia de vegades no ens deixa temps per compartir estones de joc amb els nostres fills/es. T’oferim un espai de joc lliure on podràs col·leccionar-les, compartir experiències amb altres famílies, i on la diversió està assegurada!

Per infants de 1 a 10 anys, sense acompanyament, si ho necessites, O en família.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

IMG-20191101-WA0003.jpg

Aula Oberta

Amb el suport de Proinfància La Caixa, l’Aula Oberta és un projecte social amb un espai d’aprenentatge i joc educatiu per a infants de primària. Per una banda atenem les necessitats educatives de cada infant, de manera personalitzada, reforçant aquells continguts o habilitats que més necesita, i per l’altra tenim estones de joc, experimentació i descobriment que afavoreixen la millora de l’autoestima, fixen els aprenentatges i afavoreixen la comunicació.

IMG_0224.jpg

Festa i Gresca

Què passa quan l'escola fa festa de lliure disposició?

Moltes famílies treballeu i no us podeu organitzar per a tenir lliure aquell dia. Però a Agipa fem Gresca, per ajudar-te amb la conciliació familiar. Dies inoblidables on el teu fill i /o filla, pugui endinsar-se en una experiència enriquidora, compartir estones de joc amb altres infants, i divertir-se com si no hi hagués un “Tomorrow”!