KREA

(Kasal Revolucionari Educatiu d'Adolescents)

 

El “Projecte KREA (Kasal Revolucionari Educatiu d’A

dolescents)” consisteix en oferir un espai de lleure destinat als adolescents de 12 a 16 anys de Lleida, en especial a aquells i aquelles joves residents en Pardinyes, Balafia i Secà de Sant Pere.

 

Es tractarà d’un servei gratuït a fi d’evitar exclusions per motius econòmics entre els joves.

 

El projecte pretén proporcionar les eines i recursos necessaris per a que els i les joves puguin crear el seu propi espai de lleure. Aquest pot englobar diferents tipologies d’activitats en el lleure com poden ser joc lliure i/o dinamitzat, sortides programades, participació I implicació en el barri, activitats esportives i culturals, etc. sempre treballant de manera transversal els valors en les accions com poden ser el respecte, la convivència o la sostenibilitat, entre d’altres.

 

El “Projecte KREA” pretén facilitar als joves una millor gestió del seu temps lliure.

 

Aquest projecte compta amb el recolzament de l'Ajuntament de Lleida i de l’Institut Josep Lladonosa del barri de Pardinyes, qui manifesta la necessitat real d’oferir aquest servei a la població destinada i aportant l’espai i recursos humans en algunes activitats que es puguin complementar.

 

La temporalitat del programa és de Setembre a Juliol i la intervenció es realitzarà els dissabtes de 17 a 19 h. Durant el mes de Setembre no hi haurà atenció directa i es dedicarà al treball intern.

 

El servei restarà tancat durant el període festiu de setmana santa i nadal i el mes d’Agost.

AGIPA · Associació Giramón Pardinyes | Carrer Anastasi Pinós 1 bis | 25005 Pardinyes · Lleida

                     973 045 031 · 671 556 770 | giramon@agipa.cat

  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa