top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Calendari KREA


Segueix la venda de calendaris dels joves del KREA! Aquesta iniciativa dels joves té com a propòsit aconseguir fons econòmic pel viatge de fi de curs a Port Aventura. Recordem que el KREA és un casal gratuït organitzat per Agipa i on hi col·laboren l'Ins. Josep Lladonosa i la Generalitat de Catalunya, destinat als i les joves que vulguin compartir els dissabtes a la tarda tot fent diferents activitats del seu interès, en un àmbit guiat per professionals i on es reforcen valors com el companyerisme, el respecte, el gaudi per la vida, la motivació, la reflexió, etc. Col·labora amb el projecte amb només 5 euros. Pots fer la teva comanda per correu electrònic o venir directament a Giramón (c/ Anastasi Pinós 1BIS, Pardinyes).

calendari krea

24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page