top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Recollida del Tió


Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu AGIPA realitza festes populars de manera voluntària per a la comunitat. Les persones que trobareu organitzant la recollida del tió, ho fan de manera lliure, sense cap tipus de remuneració, invertint el seu temps, on l'única recompensa és la satisfacció de PROVOCAR LA FELICITAT dels més petits.

QUÈ FAREM I ON?

La recollida del Tió és una activitat familiar, amb l'objectiu què l'arribada del tió a casa estigui plena d'il·lusió i màgia per als més petits.

Ho farem el dia 3 de Desembre d'11:30 a 13:00 h al Parc de La Mitjana (àrea de la Carbonera). Un cop trobats tots els tions farem la cloenda amb ambientació musical i xocolatada, d'aquesta manera posarem fi a l'esdeveniment.

COM FUNCIONA?

Primer de tot, els petits de la casa rebran una carta del tió, on els hi demanarà que vagin a buscar-lo al bosc. El dia 3 i se'ls hi farà entrega d'un plànol amb la seva ubicació, i amb l'ajuda de la família i els guardians dels tions, podran anar pel bosc a trobar el seu tió i emportar-se'l a casa perquè no passi fred.

COM PUC PARTICIPAR?

1- Omple el formulari d'inscripció que trobaràs aquí.

2- Fes l'aportació de 3 € per tió a Agipa + l'aportació voluntària per La Marató, aquest any destinat a la investigació de les malalties infeccioses. 3- Al formulari d'inscripció trobaràs tota la informació necessària per a aquell dia! Recordeu que les inscripcions són limitades, pel que estaran obertes fins al 27 de Novembre sempre que hi quedin places.

Us hi esperem!!

489 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page