top of page
  • Writer's pictureAGIPA

CARNAVAL DE PARDINYES '19


ATENCIÓ‼️‼️‼️ Ja tenim el cartell del carnaval de PARDINYES '19!!🎉🎊🎉🎊🎉🎊 No t'ho pots perdre! 😍 A més a més, és el cap de setmana següent del de Lleida... Que millor que APROFITAR la teva disfressa un altre cop!?😋 Els preparatius estan en marxa... T'animes?😎

I no et perdis el sorteig d'una SÚPER cistella carnavalera!! 🎁 Gràcies a tot@s els/les col·laborador@s per fer-ho possible!!!🤗

Gràcies a tot@s els/les col·laborador@s per fer-ho possible!!🤗🤗🤗 @lacasadelvermut @antics_lleida @flaires_disseny_floral @caljaume @esplaielcau @escolaermengol @martacuquines @franfurt_sapporo_ @clubbanyetes @elraconetdelmingo @veinspardinyes @cultura_orvepard @insjoseplladonosa @delarosalleida @sonomusics_marcferre @eip @zenkiuesesport @plusfrescsupermercats


17 views0 comments
bottom of page