top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Jornades de reflexió d'AGIPA!


Aquest cap de setmana l'equip d'Agipa ha fet una retirada per reflexionar, valorar, crear i mirar cap a nous horitzons... 🧘🏽‍♂️🧘I que millor que fer-ho en un espai màgic, envoltat de natura, mirant al mar i en bona companyia! 🤩Gràcies Èric i Diego🤗 per compartir-ho amb nosaltres i fer-nos sentir com a casa a almawasi, plena de bones vibracions!✨Que ens ha inspirat per continuar treballant per construir els nostres somnis!💭

Us convidem, a què els feu una visita...no us deixarà indiferents!😃

Link de la casa: https://www.airbnb.es/users/show/18647479

#agipa #almawasi #jornadesdereflexió #femequip #construintsomnis

#agipa #almawasi #jornadesdereflexió #femequip #valoracions #nousprojectes #lleureeducatiu

10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page