top of page
  • Writer's pictureAGIPA

OSMON i el CASAL d'AGIPA netegen la plaça Maria Rúbies!


L'últim dia de casal, junt amb OSMON vam netejar el parc infantil, de la Plaça Maria Rúbies!♻️🌏💪 Hem vist que el parc estava brutíssim i hem recollit 4 sacs de brossa amb: pals de xupa-xup🍭, embolcalls de caramels🍬, llaunes, sucs, canyetes🥤, fins i tot un pen drive i uns mitjons! Però el que més ens ha sorprès, és que un 90% de les deixalles eren cigarrets🚬. Als parcs infantils no es pot fumar, oi?🤔😩 Volem fer una crida a la ciutadania i l'Ajuntament de Lleida perquè els parcs i places de la nostra ciutat siguin espais nets de brutícia, cigarrets i caques de gos...‼️‼️Volem que els nens i nenes de Lleida puguin jugar de manera lliure i segura! 🤗

Gràcies a tot@s per participar en el casal d'Agipa! Ens veiem a l'estiu amb el casal i les colònies!! 🤩Arreveure!☺️

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page