top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Ja et pots inscriure al KREA '19-'20!


El proper dissabte 11 d'octubre tornem a engegar el KREA!!, aquest any farà 6 anys des del seu inici. El KREA és el Kasal Revolucionari Educatiu d'Adolescents que gestiona AGIPA amb el suport de l'Institut Josep Lladonosa i l'Ajuntament de Lleida. Aquest curs el KREA és farà els divendres de 17 a 19 h a l'institut Josep Lladonosa i és un servei per a joves de Lleida a partir de 12 anys. És un servei totalment gratuït per a les famílies sòcies d'AGIPA. En cas de no ser-ho, pots gaudir-ne amb un cost de 15 €/trimestre. Pots fer la teva inscripció omplir el següent formulari: INSCRIPCIÓ KREA 2019/2020 Així doncs, si teniu curiositat, si ja ens coneixeu, si voleu saber més... us esperem el divendres 11 d'octubre a l'Institut Josep Lladonosa a les 17 h on farem reunió informativa per als/les joves i les famílies, i inscripcions presencials. I a continuació inici del KREA amb les i els joves!!

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page