top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Dies de festa a l'escola... dies de GRESCA a Giramón!


Què passa quan l'escola fa festa de lliure disposició?

Moltes famílies treballen i no es poden organitzar per a tenir lliure aquell dia. Des d'Agipa t'oferim el servei de "FESTA I GRESCA" a les NOVES instal·lacions de GIRAMÓN!, per ajudar-te amb la conciliació familiar, i que aquests dies on hi ha festa a l'escola, els infants puguin gaudir d'activitats lúdiques, dinamitzades per monitor@s especialitzats/des en el món del lleure!

Programem les nostres activitats amb objectius educatius, i sobretot... amb molta gresca! Durem a terme jocs de tota mena, ballarem, experimentarem, farem sortides, ... però el més important, és que ens ho passarem súper bé tot@s junt@s!

Pots fer la teva inscripció per un o més dies aquí! Recorda que tenim places limitades!

33 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page