top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Assemblea de soci@s i renovació de junta!😊


Dissabte es va dur a terme l'assemblea general de soci@s d'Agipa, a l'espai Granja d'Alcoletge🤩. Va ser una jornada molt interessant! On es van renovar els càrrecs de la junta de l'entitat💪, mentre els més petits exploraven l'espai i coneixien a tots els animalets que hi viuen! 🐎🐕🐓🐦🐜També vam fer jocs, un taller en família i un vermutet cooperatiu!😋 Aquí us presentem a la nova junta d'Agipa! 🙌🙌🙌🙌President: Joan Méndez. Secretaria: Neus Salat. Vicepresidenta: Raquel Puertolas. Tresorer: Osvaldo Montedoro Gràcies a tot@s les sòcies i socis per participar, i estimar aquesta entitat!🤗 Junts provocarem la Felicitat!!😍 #agipa #socisagipa #assembleageneralagipa19 #espaigranjaalcoletge #lleuredequalitat #provoquemlafelicitat 


33 views0 comments
bottom of page