• AGIPA

Assemblea de soci@s i renovaci贸 de junta!馃槉


Dissabte es va dur a terme l'assemblea general de soci@s d'Agipa, a l'espai Granja d'Alcoletge馃ぉ. Va ser una jornada molt interessant! On es van renovar els c脿rrecs de la junta de l'entitat馃挭, mentre els m茅s petits exploraven l'espai i coneixien a tots els animalets que hi viuen! 馃悗馃悤馃悡馃惁馃悳Tamb茅 vam fer jocs, un taller en fam铆lia i un vermutet cooperatiu!馃構 Aqu铆 us presentem a la nova junta d'Agipa! 馃檶馃檶馃檶馃檶President: Joan M茅ndez. Secretaria: Neus Salat. Vicepresidenta: Raquel Puertolas. Tresorer: Osvaldo Montedoro Gr脿cies a tot@s les s貌cies i socis per participar, i estimar aquesta entitat!馃 Junts provocarem la Felicitat!!馃槏 #agipa #socisagipa #assembleageneralagipa19 #espaigranjaalcoletge #lleuredequalitat #provoquemlafelicitat


28 views0 comments

Recent Posts

See All
400008900323_289526.jpg

AGIPA 路 Associaci贸 Giram贸n Pardinyes | Carrer Anastasi Pin贸s 1  | 25005 Pardinyes 路 Lleida

                     973 045 031 路 671 556 770 | giramon@agipa.cat

  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa