top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Reinauguraci贸 de Giram贸n!馃ぉ


Divendres passat, Agipa va reinaugurar les seves instal路lacions!馃ぉ Gr脿cies a l'esfor莽 i la col路laboraci贸 desinteressada de moltes persones i empreses, s'ha aconseguit qu猫 Giram贸n tingui, a partir d'ara, un espai de joc vivencial, una sala d'experimentaci贸 i una aula polivalent. 馃挭馃槉 Moltes gr脿cies a tot@s els/les que heu posat el vostre granet de sorra per fer-ho possible!馃槏馃 I aix貌 no 茅s tot! Avui, agipa fa 8 anys!馃巶馃帀 gr脿cies a la Esme, la Nati i l'Ayrton que ens van fer aquest past铆s de xuxes tan bo, i al mestre perniler Los Andares pel pernilet i el cava exquisit! Ahir vau provocar la nostra felicitat!馃槣 Us esperem a les nostres noves instal路lacions!馃 #agipa #reinauguraciogiramon #giramon #lleureeducatiu #lleuredequalitat #provoquemlafelicitat #losandares


17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page