• AGIPA

Reinauguració de Giramón!🤩


Divendres passat, Agipa va reinaugurar les seves instal·lacions!🤩 Gràcies a l'esforç i la col·laboració desinteressada de moltes persones i empreses, s'ha aconseguit què Giramón tingui, a partir d'ara, un espai de joc vivencial, una sala d'experimentació i una aula polivalent. 💪😊 Moltes gràcies a tot@s els/les que heu posat el vostre granet de sorra per fer-ho possible!😍🤗 I això no és tot! Avui, agipa fa 8 anys!🎂🎉 gràcies a la Esme, la Nati i l'Ayrton que ens van fer aquest pastís de xuxes tan bo, i al mestre perniler Los Andares pel pernilet i el cava exquisit! Ahir vau provocar la nostra felicitat!😜 Us esperem a les nostres noves instal·lacions!🤗 #agipa #reinauguraciogiramon #giramon #lleureeducatiu #lleuredequalitat #provoquemlafelicitat #losandares 


0 views

AGIPA · Associació Giramón Pardinyes | Carrer Anastasi Pinós 1 bis | 25005 Pardinyes · Lleida

                     973 045 031 · 671 556 770 | giramon@agipa.cat

  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa