• AGIPA

Sortida familiar al BOSC PINTAT!馃崉


El pr貌xim dissabte 16 de Novembre, Agipa organitza una sortida familiar al m脿gic bosc pintat de Poblet. 脡s una sortida gratu茂ta i oberta a tothom, i apta per a totes les edats, a m茅s a m茅s, molt interessant i divertida!

On quedem? a Giram贸n A quina hora: A les 9:45 h

Planing del dia: 10:00 h: sortida cap a Poblet 11:30 h: inici ruta micol貌gica pel Bosc Pintat

Informaci贸 de la ruta: "En el bosc pintat de Poble podreu descobrir la singular ruta del bosc de Castellfollit a la poblaci贸 de Vimbod铆 i Poblet. Una ruta micol貌gica on els bolets i tamb茅 els arbres en s贸n els protagonistes. Qu猫 fer amb nens dins el fabul贸s bosc de pinassa?, buscar bolets pintats als arbres que es dibuixen segons us col路loqueu en una visual concreta. El bosc de Castellfollit, on es troba el bosc pintat de Poblet, cont茅 una gran diversitat micol貌gica. S'hi han comptabilitzat m茅s de 700 esp猫cies diferents. Tamb茅 pot ser una manera diferent de descobrir els bolets amb els nens, ja que durant la ruta hi trobareu diferents panells informatius sobre algunes esp猫cies. Aix铆, anar al bosc pintat de Poblet, 茅s una singular i divertida manera de convertir-se en ca莽adors de bolets i descobrir una part del Parc Natural de Poblet ."

Aquest itinerari comen莽a a l'脿rea de lleure de la casa forestal de Castellfollit, per arribar-hi cal seguir la carretera de Poblet a Prades i al punt 6.5km cal agafar la pista de l'esquerra.

Bosc de Castellfollit itinerari curt: Adequat per a fam铆lies. Tot i que a l'inici hi ha un tram amb fort pendent, permet un retorn per la pista principal.

Punt d'inici i final: 脿rea de lleure de la casa forestal de Castellfollit. Tipus de ruta: circular. Dist脿ncia: 3 km. Desnivell: 190 m de pujada i baixada. Dificultat: f脿cil. Durada: 1,30 hores Marques de seguiment: senyals direccionals Paratge Natural de Poblet amb el n煤mero 4.

L'itinerari comen莽a i acaba a l'脿rea de lleure de la casa forestal de Castellfollit on hi ha un aparcament, taules i una zona de jocs infantils. Un cop finalitzada la ruta dinarem en aquesta 脿rea de p铆cnic per reposar energies. Cal que cada fam铆lia porti el seu dinar i beure, i a m茅s a m茅s, us convidem a portar alguna cosa per muntar un pica-pica comunitari i compartir-ho amb tot@s! ( olives, patates,...)

Per tenir una previsi贸 de participants, cal que feu la vostra INSCRIPCI脫 AQU脥 ( 1 inscripci贸 per fam铆lia)

(Informaci贸 extreta de la web: www.totnens.cat)

#agipa #sortidaenfamilia #comunitat #boscpintat #poblet #lleureeducatiu #lleuredequalitat #provoquemlafelicitat

123 views0 comments
400008900323_289526.jpg

AGIPA 路 Associaci贸 Giram贸n Pardinyes | Carrer Anastasi Pin贸s 1  | 25005 Pardinyes 路 Lleida

                     973 045 031 路 671 556 770 | giramon@agipa.cat

  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa