top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Sortida familiar al BOSC PINTAT!🍄


El pròxim dissabte 16 de Novembre, Agipa organitza una sortida familiar al màgic bosc pintat de Poblet. És una sortida gratuïta i oberta a tothom, i apta per a totes les edats, a més a més, molt interessant i divertida!

On quedem? a Giramón A quina hora: A les 9:45 h

Planing del dia: 10:00 h: sortida cap a Poblet 11:30 h: inici ruta micològica pel Bosc Pintat

Informació de la ruta: "En el bosc pintat de Poble podreu descobrir la singular ruta del bosc de Castellfollit a la població de Vimbodí i Poblet. Una ruta micològica on els bolets i també els arbres en són els protagonistes. Què fer amb nens dins el fabulós bosc de pinassa?, buscar bolets pintats als arbres que es dibuixen segons us col·loqueu en una visual concreta. El bosc de Castellfollit, on es troba el bosc pintat de Poblet, conté una gran diversitat micològica. S'hi han comptabilitzat més de 700 espècies diferents. També pot ser una manera diferent de descobrir els bolets amb els nens, ja que durant la ruta hi trobareu diferents panells informatius sobre algunes espècies. Així, anar al bosc pintat de Poblet, és una singular i divertida manera de convertir-se en caçadors de bolets i descobrir una part del Parc Natural de Poblet ."

Aquest itinerari comença a l'àrea de lleure de la casa forestal de Castellfollit, per arribar-hi cal seguir la carretera de Poblet a Prades i al punt 6.5km cal agafar la pista de l'esquerra.

Bosc de Castellfollit itinerari curt: Adequat per a famílies. Tot i que a l'inici hi ha un tram amb fort pendent, permet un retorn per la pista principal.

Punt d'inici i final: àrea de lleure de la casa forestal de Castellfollit. Tipus de ruta: circular. Distància: 3 km. Desnivell: 190 m de pujada i baixada. Dificultat: fàcil. Durada: 1,30 hores Marques de seguiment: senyals direccionals Paratge Natural de Poblet amb el número 4.

L'itinerari comença i acaba a l'àrea de lleure de la casa forestal de Castellfollit on hi ha un aparcament, taules i una zona de jocs infantils. Un cop finalitzada la ruta dinarem en aquesta àrea de pícnic per reposar energies. Cal que cada família porti el seu dinar i beure, i a més a més, us convidem a portar alguna cosa per muntar un pica-pica comunitari i compartir-ho amb tot@s! ( olives, patates,...)

Per tenir una previsió de participants, cal que feu la vostra INSCRIPCIÓ AQUÍ ( 1 inscripció per família)

(Informació extreta de la web: www.totnens.cat)

181 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page