top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Oberta la inscripció per a la recollida del Tió i la Tiona '19


Com ja sabeu AGIPA realitza festes populars de manera voluntària per a la comunitat. Les persones que trobareu organitzant la recollida del tió/tiona, ho fan de manera lliure, sense cap mena de remuneració, invertint el seu temps i on l'única recompensa és la satisfacció de PROVOCAR LA FELICITAT dels més petits. QUÈ FAREM I ON? La recollida del Tió és una activitat familiar, amb l'objectiu de què l'arribada del tió/tiona a casa, estigui plena d'il·lusió i màgia per als més petits. Ho farem el diumenge 1 de Desembre d'11:30 a 13.00 h al Parc de La Mitjana (àrea de la Carbonera). A les 13:00 h, un cop que tothom s'hagi retrobat amb el seu tió o tiona, donarem per finalitzada l'activitat. * Durant tot el matí oferirem servei de BAR amb cafè, cervesa, aigua, coca de sucre i xocolata desfeta a preus populars, perquè no passeu fred! :) COM FUNCIONA? Primer de tot, els petits de la casa rebran una carta del tió o tiona, on els demanarà que vagin a buscar-lo al bosc. El dia 1 i se'ls hi farà entrega d'un plànol amb la seva ubicació, i amb l'ajuda de la família i els guardians i guardianes dels/les tions/es, podran anar pel bosc a trobar el seu tió o tiona i emportar-se'l a casa perquè no passi fred. COM PUC PARTICIPAR? 1- Omple el formulari d'inscripció:

Socis i Sòcies d'Agipa ( del 9 al 22 de Novembre). Inscripció 5 € INSCRIPCIONS TANCADES

No socis d'Agipa ( de l'16 al 22 de Novembre). Inscripció 8 € INSCRIPCIONS TANCADES

Al formulari d'inscripció trobaràs tota la informació necessària per a aquell dia! 2- Porta'ns el teu Tió i fes l'aportació a AGIPA. 3- El dia de l'activitat fes l'aportació voluntària per La Marató, aquest any destinat a la investigació del càncer, i recull el teu plànol per trobar el Tió. 4- Endinsa't al bosc per trobar el teu Tió! Recordeu que les inscripcions són LIMITADES, pel que estaran obertes fins al 22 de Novembre sempre que hi quedin places. Us hi esperem!!

720 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page