top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Oberta la inscripció per a la recollida del Tió i la Tiona '19


Com ja sabeu AGIPA realitza festes populars de manera voluntària per a la comunitat. Les persones que trobareu organitzant la recollida del tió/tiona, ho fan de manera lliure, sense cap mena de remuneració, invertint el seu temps i on l'única recompensa és la satisfacció de PROVOCAR LA FELICITAT dels més petits. QUÈ FAREM I ON? La recollida del Tió és una activitat familiar, amb l'objectiu de què l'arribada del tió/tiona a casa, estigui plena d'il·lusió i màgia per als més petits. Ho farem el diumenge 1 de Desembre d'11:30 a 13.00 h al Parc de La Mitjana (àrea de la Carbonera). A les 13:00 h, un cop que tothom s'hagi retrobat amb el seu tió o tiona, donarem per finalitzada l'activitat. * Durant tot el matí oferirem servei de BAR amb cafè, cervesa, aigua, coca de sucre i xocolata desfeta a preus populars, perquè no passeu fred! :) COM FUNCIONA? Primer de tot, els petits de la casa rebran una carta del tió o tiona, on els demanarà que vagin a buscar-lo al bosc. El dia 1 i se'ls hi farà entrega d'un plànol amb la seva ubicació, i amb l'ajuda de la família i els guardians i guardianes dels/les tions/es, podran anar pel bosc a trobar el seu tió o tiona i emportar-se'l a casa perquè no passi fred. COM PUC PARTICIPAR? 1- Omple el formulari d'inscripció:

Socis i Sòcies d'Agipa ( del 9 al 22 de Novembre). Inscripció 5 € INSCRIPCIONS TANCADES

No socis d'Agipa ( de l'16 al 22 de Novembre). Inscripció 8 € INSCRIPCIONS TANCADES

Al formulari d'inscripció trobaràs tota la informació necessària per a aquell dia! 2- Porta'ns el teu Tió i fes l'aportació a AGIPA. 3- El dia de l'activitat fes l'aportació voluntària per La Marató, aquest any destinat a la investigació del càncer, i recull el teu plànol per trobar el Tió. 4- Endinsa't al bosc per trobar el teu Tió! Recordeu que les inscripcions són LIMITADES, pel que estaran obertes fins al 22 de Novembre sempre que hi quedin places. Us hi esperem!!

#agipa #recollidadeltio19 #tiodenadal #lamitjana #festespopulars #provoquemlafelicitat

719 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page