top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Així va ser la Castanyada Pardinyera ’19!🌰🌰🌰


El passat 31 d'Octubre es va celebrar la Castanyada Pardinyera d'aquest any al @ins_lladonosa ! Un cop més AGIPA amb la col·laboració de l'Esplai El Cau, van organitzar la castanyada infantil de la tarda, i la Comissió de festes va continuar la gresca amb un sopar popular i molta marxa! Gràcies, un cop més, a l'Institut Josep Lladonosa per cedir-nos les seves instal·lacions i fer possible aquesta festa popular al nostre barri! Aquest any va haver-hi un espai de racons de jocs relacionats amb la castanyada i la tardor, on petits i grans van poder jugar, experimentar i gaudir!, a l'espai de fora, l'esplai el Cau va organitzar un passadís del terror que van recórrer els més atrevits i atrevides!, i per finalitzar... Que millor que una mica de xocolata calenta de la bona! Gràcies a les nostres xocolateres per endolcir-nos la festa!

55 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page