top of page
  • Writer's pictureAGIPA

HIVERNÀLIA! l'únic parc de Lleida on tot està fet a mà, i amb materials reutilitzats!


Enguany Agipa organitza la 2a edició d'HIVERNÀLIA, el parc de lleure d'Agipa, durant les festes de Nadal! Un parc sostenible, per jugar i aprendre en família, on es fomenta la Reducció, la Reutilització i el Reciclatge. HIVERNÀLIA és l'únic parc de Lleida, on tots els jocs i joguines estan fetes a mà, amb materials reutilitzats, i molt amor! En l'edició anterior, tot va girar entorn el cartró. Aquest any volem fer-ho tot amb plàstics reutilitzats, i aprofitar el moment de lleure per educar a les noves generacions i conscienciar a la societat sobre l'excés de plàstics al mar, i al nostre planeta.

Què farem? Tallers de ReciclArt: Imaginaràs i construiràs el que més t'agradi: una caixa del tresor, un robot, un animal, un instrument... Però tot amb materials reutilitzats!, Podràs endur-te les teves creacions! Jocs de taula: tots els jocs fets amb plàstics reciclats, espai per jugar amb els amics, amigues i la família. Joc simbòlic: cuinem amb, anem a comprar, posem la rentadora, pugem al cotxe, anem a la casa... Jocs de construcció: construeix el que més t'agradi, en format XL! Espai "Un mar de plàstics": entra, observa, descobreix! Espai Vailet: on els més petits podran experimentar, encaixar, traspassar. No us perdeu les activitats estrella! Dimecres 26: Apertura inaugural i tatuatges! Dijous 27: Art XL amb bombolles de sabó Divendres 28: Matí, estampació de bosses. Tarda, concert de LAUZETA! Dissabte 29: Matí, estampació de bosses. Tarda, contacontes amb NOPATISKOS Teatre! Diumenge 30: ReciclArt sessió especial Dilluns 31: Campanades de Cap d'Any, maquillatge de fantasia i Zomba, amb Anna Zumba Lleida! Horaris Dijous 26: de 18 a 20:30h Divendres 27: de 16:30 a 20:30 h Dissabte 28 i diumenge 29: de 10:30 a 14:00 i de 16:30 a 20:30h Dilluns 30: de 16:30 a 20:30h Dimarts 31: de 10:30 a 14:00h Preus: Entrada Adult: 2€ Entrada infantil ( de 6 mesos a 16 anys): 3 € Ens trobareu al pavelló de l'INS Josep Lladonosa, entre el 26 i el 31 de Desembre. Podeu comprar les entrades allà mateix. Cada entrada és vàlida per una sessió de matí o tarda.

Voleu veure com va ser el Parc d'Hivernàlia l'any passat?

S'atansa l'hivern...

Us hi esperem!


98 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page