top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Ja tenim els Tions i Tiones a casa!


El passat diumenge dia 1 de Desembre va tenir lloc la 4a edició de "La recollida del Tió i la Tiona" al parc de la Mitjana de Lleida, organitzada per AGIPA, amb la finalitat de recollir donatius per col·laborar amb La Marató de TV3, on s'han recaptat 275,30 euros, que aniran destinats a la investigació de les malalties minoritàries. Un any més, "La recollida del Tió i la Tiona" ha estat tot un èxit! Han participat 265 tion@s i unes 1400 persones. Ha estat una jornada familiar plena d'il·lusió i màgia per als més petit@s, que s'han endinsat al bosc amb un plànol per trobar al seu estimat tió/tiona, vigilat per les guardianes​ dels tions, les encarregades de vetllar pel seu benestar. Tot això va ser possible gràcies​ a la col·laboració 23 voluntari@s que han posat el seu granet de sorra per ajudar-nos a PROVOCAR LA FELICITAT! Els tions i tiones ja poden dormir calentets i amb la panxa plena... Què ens cagaran aquest any...?

36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page