top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Al Gener... DISBAUXA per a tot@s!


Comencem l'any amb les piles carregades i la ludoteca dels divendres ve carregada d'activitats pensades per a vosaltres! Si encara no coneixes el Disbauxa et convidem a venir!, i si ja el coneixes.... segur que tens ganes de tornar-hi, oi? ;)

I què és el DISBAUXA?

Un espai de lleure per a tot@s! joc lliure, activitats, tallers, xerrades, per a infants i famílies. Pots venir a jugar sol o en família, compartir espais i inquietuds amb altres pares i/o mares i participar en les activitats programades de cada mes. Fes una ullada la programació del mes de Gener!

I divendres 24 de Gener, no et perdis: El joc i les joguines és la principal eina què utilitza els infants, és un bon recurs per aprendre, però alhora l'ajuda en el seu desenvolupament. Tens clar si els jocs i les joguines què envolten els nostres fills i filles són els adequats? Al Safareig, espai familiar per parlar de forma entenedora i col·loquial mentre els petits de la casa poden estar jugant, parlem de... JOCS I JOGUINES de la mà de Mònica Queralt d'Educavida. Apuntat en aquest formulari i fes el pagament per la reserva. 10€ No socis (si reserves abans del 21 de gener els infants què t'acompanyin podran entrar gratis al Disbauxa) 8€ Socis. Inscriu-te aquí

Vine, crea, imagina, experimenta, juga!


25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page