• AGIPA

Aula Oberta de Proinfància, aprenentatge i diversió!


Voleu veure tot el que hem fet a l'Aula Oberta de la Caixa Proinfància durant els mesos de Desembre i Gener? Aquí teniu un recull de fotos! Perquè aprendre pot ser molt divertit! Vam gravar un Lipdub, vam anar al Caixa fòrum a participar en l'acte de Nadal, ens vam fer uns crackers amb regals per a tot@s i ho vam celebrar amb un pica pica..., hem fet expressió corporal, maquetes i jocs de ciència, jocs cooperatius, obres d'art amb ceres i fang, i molt més!!!

#aulaoberta #proinfància #lacaixa #lleureeducatiu #lleuredequalitat #provoquemlafelicitat #giramón

5 views0 comments

Recent Posts

See All
400008900323_289526.jpg

AGIPA · Associació Giramón Pardinyes | Carrer Anastasi Pinós 1  | 25005 Pardinyes · Lleida

                     973 045 031 · 671 556 770 | giramon@agipa.cat

  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa