top of page
  • Writer's pictureAGIPA

A la teva festa d'ANIVERSARI... provoquem la FELICITAT!

Updated: May 24, 2023

Vols fer una festa d'aniversari diferent, divertida i inoblidable per a tot@s? Des d'Agipa organitzem la festa d'aniversari del teu fill o filla, perquè tu no hagis de preocupar-te de res... AGIPA s'encarrega de tot!


IMPORTANT! JA NO TENIM DISPONIBILITAT PER FER ANIVERSARIS AQUEST CURS '22-'23!!! Tornem el 9 de setembre de 2023!


ON HO FEM?

A AGIPA, el nostre centre de lleure. (C/ Anastasi Pinós, 1 bis, CP. 25005 , Lleida). Un espai pensat perquè els/les participants siguin els/les protagonistes, i on pots celebrar la teva festa amb intimitat i com a casa.


COM ÉS L'ESPAI?

Es tracta d'un espai de 130 m2, organitzat en 2 sales. Una sala amb un castell de fusta per grimpar i explorar, i racons de joc educatiu per deixar volar la imaginació (joc simbòlic, disfresses, i joguines). Per una altra banda, una altra sala amb taules i cadires, on es fa l'esmorzar o berenar, amb contes i jocs de taula, per triar i remenar, sempre amb materials adreçats a cada edat i d'acord amb el projecte educatiu d'AGIPA.

Disposem de taules i cadires grans i petites, sofà, nevera amb congelador, microones, utensilis (plats, gots, safates...), aparell de climatització (fred i calor), equip de música i lavabos per a petits i grans, adaptat per minusvàlids i canviador de nadons. Si ho desitges, pots visitar la sala abans de fer la reserva.


QUÈ FEM?

Oferim dues opcions amb diferent durada i serveis, perquè puguis escollir la que més s'avingui a les teves necessitats.


L'OPCIÓ 1 inclou:

- 2 hores de sala

- Esmorzar/Berenar ( individual per participant): 1 entrepà (de pernil dolç i formatge), coca de sucre i xocolata, patates xips i beguda ( suc i aigua)

- 1 monitor/a tota la festa

- Joc lliure

- Taller a escollir (30'): maquillatge de cares, tatuatges o jocs musicals.

- Neteja i desinfecció de la sala

PREU: 145 €


L'OPCIÓ 2 inclou:

- 3 hores de sala

- Esmorzar/Berenar: individual per participant): 1 entrepà (de pernil dolç i formatge), coca de sucre i xocolata, patates xips i beguda ( suc i aigua)

- Pastís i espelmes

- 1 monitor/a tota la festa

- Joc lliure

- Animació a escollir (60'): provocacions, gimcana temàtica, concurs TV o Explosium

- Discoteca

- Neteja i desinfecció de la sala

PREU: 175 €



EN QUÈ CONSISTEIXEN LES ACTIVITATS A ESCOLLIR?

MAQUILLATGE DE CARES: et pintem la cara del que tu vulguis! Amb pintures de qualitat i hipoal·lèrgiques, de fàcil neteja.

TATUATGES: et fem un tatuatge de purpurina al teu gust!, podràs lluir-lo uns dies!

JOCS MUSICALS: a través de jocs molt divertits ballarem i mourem l'esquelet!

PROVOCACIONS: provoquem espais per experimentar, sentir, observar, manipular, jugar. ( d'1 a 5 anys)

GIMCANA TEMÀTICA: el monitor@ va disfressat amb la temàtica escollida i t'explica una història, et pinta la cara i et transforma en protagonista! Seguidament has de buscar unes pistes amagades i superar uns reptes per aconseguir resoldre la trama. ( de 3 a 8 anys)

CONCURS TV: convertirem la festa en un autèntic programa de televisió, on els participants heu de superar reptes en equip d'allò més desbaratats! ( a partir de 7 anys)

EXPLOSIUM: un taller d'explosió de colors, on els participants podran pintar-se la samarreta entre ell@s, ambientats amb llum negra, pintura fluorescent i a ritme de música electrònica més moderna! (cal portar una samarreta negra per pintar, i pantalons foscos) ( a partir de 7 anys)


QUAN PUC CELEBRAR LA MEVA FESTA?

Durant la setmana tenim la sala ocupada amb activitats, pel que, pots escollir entre aquests horaris de cap de setmana (o en dia festiu): Dissabte o Diumenge matí o tarda.

Horari de matí: entre les 9:00 i les 14:00 h

Horari de tarda: entre les 15:00 i les 21:00 h

* del 12 al 30 de setembre es possible fer-ho entre setmana Del 19 de JUNY al 8 de SETEMBRE NO FEM ANIVERSARIS NORMATIVA DE LA SALA: - Cal respectar els horaris d'entrada i sortida. - Amb infants d'1 a 4 anys, sempre hi ha d'haver un adult responsable a la sala. ( a part del monitor@) - Cal deixar les zones de joc recollides i endreçades. - No es pot utilitzar confeti. - Per garantir un bon funcionament, l'aforament màxim és de 15 participants, i 2 a 4 adults a la festa ( o persones del nucli familiar). - En cas d'haver-hi algun infant amb al·lèrgia o intolerància algun aliment recomanem que porteu vosaltres el berenar/esmorzar d'aquest, sempre marcat amb el seu nom, i aviseu al monitor/a perquè ho tingui en compte. - No s'inclou decoració, però en cas de voler posar-la vosaltres podeu venir 20 minuts abans, i treure-la en acabar. - Per formalitzar la reserva cal emplenar el formulari online i FER EL PAGAMENT a AGIPA amb mínim 10 dies abans de la festa. - No es permet entrar amb calçat de carrer a la sala. En entrar, tot@s els assistents, deixaran les sabates en la zona habilitada, i es posaran uns mitjons nets, que caldrà dur de casa ( tant els participants com els adults).



1,798 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page