top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Anem d'acampada a la Primavera!

Arriba la primavera i AGIPA s'altera! no podem parar de pensar activitats perquè gaudeixis del lleure! I es que en tenim una de molt bona!

Vols viure una gran aventura? Vine a l'acampada de primavera, on podràs aprendre a muntar i desmuntar una tenda de campanya, dormir una nit en una tenda amb el teu sac, col·laborar en les tasques de convivència, jugar, i sobretot... passar una experiència inoblidable!!
QUÈ FAREM?

L'acampada és una activitat de convivència que fomenta l'autonomia dels infants, el respecte i la solidaritat. Muntarem les nostres tendes de campanya i les prepararem per passar-hi la nit. Durant el dia jugarem, farem gimcanes, explorarem els voltants, i quan arribi la nit serà hora de preparar el sopar, fer jocs amb llanternes, explicar llegendes, observar els estels, i dormir amb els nostres companys i companyes. En l'acampada tot@s som un equip, ens ajudem i col·laborem perquè la convivència sigui fàcil i agradable.


A QUINES EDATS ESTÀ ADREÇAT?

Va adreçat a infants que cursen de 3r a 6è, grup MASTERMONS, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants, dinamitzades per monitor@s de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


ON ES FA?

A l'espai de la granja escola LA SAIRA. Hem escollit un espai natural proper a Lleida, perquè sigui accessible a les famílies, i poder aprofitar al màxim el cap de setmana. Podrem gaudir d'un espai d'acampada per a nosaltres, així com una sala polivalent amb nevera i taules.


DATES 6 i 7 de Maig ( dissabte i diumenge)

Cada família serà l'encarregada de portar als seus fills/es tant l'anada com la tornada a la Granja escola.

Diumenge dia 7, quan les famílies vingueu a recollir als infants podreu conèixer l’espai i si us engresqueu, podeu participar en el dinar de germanor (opcional), on cada família portarà el seu menjar de pic-nic.

PREUS ACAMPADA per participant:

famílies sòcies 57€ famílies no sòcies 65€


DESCOMPTES:

10% descompte a partir del 2n germà ( sol per a soci@s)

15% descompte per famílies nombroses o monoparentals/monomarentals ( cal adjuntar documentació)


PREU DINAR DE GERMANOR: ( el preu és per l'ocupació de l'espai, no inclou el menjar)

3 € per persona


Inici INSCRIPCIONS:

Famílies sòcies us podeu inscriure a partir del 28 de Febrer fins el 31 de Març.

Famílies no sòcies, us podeu inscriure a partir del 13 de Març fins el 31 de Març

Aquesta primavera, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!271 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page