top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Aquest estiu... descobreix PANDORA!

Updated: May 2, 2023

Ja s'atansen les vacances d'estiu, i des d'AGIPA volem que els vostres fills i filles gaudeixin de les vacances, endinsant-se en una aventura inoblidable! Uns dies per jugar, compartir, explorar i passar-ho pipa!


CENTRE D'INTERÈS

Descobrirem Pandora, un món nou per a nosaltres... un planeta exòtic amb espècies de fauna i flora diferents de les del planeta Terra, i on podrem trobar-hi moltes espècies bioluminescents. Ens convertirem en Na'vi, els seus habitants, i aprendrem la seva forma de viure i els seus valors, com el respecte per la natura i la vida, la cooperació i la solidaritat. Ens endinsarem en una gran aventura que no ens deixarà indiferents.



ACTIVITATS:

Farem tot tipus d'activitats de lleure: jocs, esports, tallers, circ, sortides al bosc, piscina, excursions, activitats estrella, festes, jocs d'aigua, gimcanes, joc lliure, i molta gresca! Dinamitzades per monitor@s de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


EDATS:

Casal Rodamons: infants que han cursat P1 o P2 (1 a 3 anys) (ATENCIÓ! MES DE JUNY i JULIOL NO QUEDEN PLACES! COMPLET TOT)

Casal Trotamons: infants que han cursat de P3 a 2n ( 3 a 8 anys) (ATENCIÓ! MES DE JUNY i JULIOL NO QUEDEN PLACES! COMPLET TOT)

Casal Mastermons: infants que han cursat de 3r a 6è ( 8 a 12 anys) (ATENCIÓ! MES DE JUNY NO QUEDEN PLACES. Si queden per juliol)

Al casal tot@s som una gran família. Durant el casal farem la majoria de les activitats dividits en grups d'edats, per tal de poder adaptar les activitats a les necessitats de cada infant, però també tenim molts moments per compartir tot@s junt@s i ajudar-nos els/les un@s als/les altres.

Al casal Rodamons adaptarem l'espai i les activittas a les seves necessitats, així com els horaris. Disposem de llitets per poder dormir en cas de que es quedin a dinar.


INSCRIPCIONS:

INICI inscripcions SOCI@S: 11 d'Abril de 2023

INICI inscripcions NO SOCI@S: 24 d'Abril de 2023

FINAL INSCRIPCIONS PER A TOT@S: 15 de Maig de 2023


Les inscripcions al casal, s'acceptaran PER ORDRE D'ARRIBADA fins a tancar grup. En cas de voler apuntar-te i que no hi hagi places disponibles, pots emplenar el formulari per afegir-te a la llista d'espera, i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem. Recomanem que feu la inscripció com més aviat millor per assegurar-vos la plaça.


Un cop finalitzat el període d’inscripcions, la coordinadora us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament, on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, menú i programació del que farem i presentació de l’equip de monitor@s. A més a més, farem una reunió informativa abans d'iniciar el casal per resoldre dubtes.


DATES I PREUS:

Per motius d'organització, els torns es dividiran en una setmana al juny, i 2 quinzenes al juliol. ( al juliol no serà possible la inscripció per setmanes)


JUNY (preus per 1 setmana)

Setmana del 26 al 30 de Juny

- Casal de 9 a 13 h:

soci@s 48 €, no soci@s 56 €

- Acollida matinal de 8 a 9 h :

soci@s GRATUÏTA, no soci@s 10 €

- Menjador + Acollida migdia de 13 a 15 h:

soci@s 16 €, no soci@s 21 €


JULIOL (preus per 1 quinzena)

1a Quinzena: del 3 al 14 de Juliol

2a Quinzena: del 17 al 28 de Juliol

- Casal de 9 a 13 h (la quinzena):

soci@s 96 €, no soci@s 112 €

- Acollida matinal de 8 a 9 h (la quinzena): soci@s GRATUÏTA, no soci@s 20 €

- Menjador + Acollida migdia de 13 a 15 h (la quinzena): soci@s 32 €, no soci@s 42 €


El preu de menjador+acollida migdia inclou el servei de menjador amb carmanyola ( el menjar el porta cadascú de la seva casa. Tenim nevera i microones).

En cas de voler servei de *CÀTERING cal sumar el suplement del menú: 4,95 € per participant/dia.


*El preu del menú és el que factura directament l'empresa contractada per a aquest servei: Càtering CELMIRANDA S.L.U., sense imports afegits. Agipa sol fa d'intermediària. CELMIRANDA S.L.U es reserva el dret a canviar el preu del menú si les despeses de productes i/o productivitat varien. En aquest cas ho faríem saber a cada família i es regularitzaria l'import al mes de setembre.


Al preu del casal estan totes les sortides i activitats incloses, a més a més d'una samarreta del casal PANDORA de REGAL!


DESCOMPTES:

10% de descompte a partir del 2n germà per a SOCIS i SÒCIES d'AGIPA.

15% de descompte per a famílies nombroses i/o monoparentals/monomarentals.

*Els descomptes s'apliquen sol al preu del casal. No s'apliquen a les acollides, menjador i menú.


ON HO FEM?

A l'estiu fem ús de les instal·lacions dels centres educatius del barri de Pardinyes que queden lliures durant les vacances. Aquest any, ens hem trobat amb dificultats per aconseguir un lloc on fer el casal a causa del gran nombre d'activitats que es duran a terme a totes les escoles del barri, pel que ens hem hagut d'adaptar i farem, per una banda, el casal RODAMONS (p1 i p2) a les instal·lacions de l'escola bressol municipal de Pardinyes, adaptades a les necessitats dels infants de bressol, i, per una altra banda,TROTAMONS( p3 a 2n) i MASTERMONS (3r a 6è) a les instal·lacions de l'Institut Josep Lladonosa, on podrem gaudir d'unes instal·lacions grans i àmplies.

Tant l'escola bressol de Pardinyes com l'institut Lladonosa serà d'ús exclusiu per als participants dels casals d'agipa.

Per a les famílies que tenen infants a Rodamons i a Trotamons/Mastermons, es donarà marge d'arribada i recollida perquè pugueu anar als 2 llocs ( ho explicarem amb més detall al dossier informatiu).


LOCALITZACIÓ:

Escola bressol municipal de Pardinyes: Carrer Enginyer Cellers, 2, 25005 Lleida

Institut Josep Lladonosa: Carrer de Jeroni Pujades, 16, 25005 Lleida



Vols veure com va ser el casal JUMANJI de l'estiu 2022?





Recent Posts

See All
bottom of page