top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Aquest estiu... Fusionem MÀGIA&NATURA!

Updated: Apr 25, 2021



Vols un lloc on els teus/ves fill@s es passin el dia jugant a l'aire lliure, saltant, corrent, fent cabanes, explorant, compartint vivències amb nous amics i amigues, convivint amb la natura i en comunitat?


Doncs aquest estiu les COLÒNIES d'AGIPA són per a ell@s!



Som conscients de la situació actual, i per aquest motiu, com vam fer l'any passat, volem oferir la màxima garantia i seguretat sanitària a les colònies. Des d'AGIPA hem elaborat un protocol per complir amb la normativa del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, contra la COVID-19.


Un cop finalitzat el període d'inscripcions, la coordinadora de les colònies us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament, on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, menú i programació del que farem, actuacions en cas de possibles incidències, i presentació de l'equip de monitores. A més a més, farem una reunió informativa abans d'iniciar les colònies per resoldre dubtes.


QUÈ FAREM?

Aquest any agafarem l'autocar a l'andana 9 3/4 per anar a Hogwarts! Sí, sí, ho has llegit bé! Aquest estiu, els teus fill@s, podran passar de ser uns Muggles, a ser Mags o Bruixes, a la prestigiosa casa de colònies de bruixeria i encanteris de Hogwarts, situada a la Baronia de Rialb.

És un estiu especial, on provocarem vivències que els generin curiositat per aprendre, valors i diversió. Explorarem els boscos encantats, farem esports aquàtics al pantà misteriós, construirem cabanes per protegir-nos d'en Voldemort, explicarem llegendes a la llum de la Lluna, farem pocions i encanteris, i sobretot ens divertirem, jugarem i riurem moltíssim!


A QUINES EDATS ESTÀ ADREÇAT?

Tenim 2 grups diferenciats per edats, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants, dinamitzats per monitores de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


Grup TROTAMONS

Participants de 4 a 8 anys (que hagin cursat de P4 a 2n)

Grup MASTERMONS

Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6è)


ON ES FA?

Aquest any tenim nova ubicació! Ho farem a la casa de colònies "La Torra de Rialb", situada a la Baronia de Rialb, Lleida, i inscrita al Registre de la Direcció General de Joventut de Catalunya. Es tracta d'una casa que gaudirem de manera exclusiva, amb un entorn de muntanyes, natura i a la vora del pantà. Una casa totalment equipada, i de dimensions reduïdes, que ens facilitarà crear un ambient acollidor i familiar entre infants i monitores.

Com a novetat aquest any, la casa disposa de piscina, per gaudir de les hores més caloroses del dia! Aquí us deixem un vídeo de la casa i l'entorn, perquè li pugueu donar una ullada!



DATES i PREUS


Del 30 d'Agost, al 4 de Setembre de 2021.

L'anada serà el dilluns 30 amb autocar, inclòs en el preu.

La tornada es farà el dissabte 4 de Setembre, on les famílies vindreu a recollir als infants a la casa de colònies, i on podreu conèixer l'espai i el que hem fet durant aquests dies.


PREUS: soci@s 238 € no soci@s 258 €


Recordem que al preu ESTÀ TOT INCLÒS


QUAN ET POTS INSCRIURE?

- Soci@s d'AGIPA: obrim un primer període d'inscripcions per als socis i sòcies de la nostra entitat, que iniciarà el dilluns 19 d'Abril. Fes la teva inscripció AQUÍ!

- No soci@s d'AGIPA: per les persones no sòcies s'obriran inscripcions a partir del dilluns 26 d'Abril. Fes la teva inscripció AQUÍ! ( les inscripcions s'obriran dilluns 26 a les 8:00 h)


Les inscripcions s'acceptaran per ordre d'arribada fins a tancar grup. Es permetran inscripcions fins al 15 de Juny, sempre que quedin places. En cas de quedar-te sense places, pots enviar-nos un correu a giramon@agipa.cat, et posarem en llista d'espera i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem.


Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!


Vols veure com van ser les colònies de l'any passat? Aquí et deixem un resum!




Aquest any, volem continuar provocant la FELICITAT!

455 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page