Aquest estiu... vine al CASAL de HOGWARTS!

Updated: Apr 25


Estem organitzant els casals d'estiu d'AGIPA, per ajudar-te amb la conciliació familiar i per donar als teus fill@s l'oportunitat de gaudir d'un estiu màgic i inoblidable i ple d'aventures! Els teus fill@s es mereixen sortir, jugar, córrer, saltar!


Som conscients de la situació actual, i per aquest motiu, aquest any volem oferir la màxima garantia i seguretat sanitària al casal. Des d'AGIPA hem elaborat un protocol per complir amb la normativa del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, contra la COVID-19.


Farem una reunió informativa abans d'iniciar el casal per informar-vos de tot.


QUÈ FAREM?

Tenim una gran sorpresa... Hogwarts arriba a Pardinyes! Si, si, ho has llegit bé! Aquest estiu, els teus fill@s, podran passar de ser uns Muggles, a ser Mags o Bruixes, a la prestigiosa escola de bruixeria i encanteris de Hogwarts!

És un estiu especial, on provocarem vivències que els generin curiositat per aprendre, valors i diversió.

Farem experiments per fer encanteris, cuinarem pocions màgiques, ens transformarem en criatures insòlites, explorarem racons del bosc encantat i farem passar la calor de la manera més divertida amb l'aigua miraculosa! I a més a més, cada quinzena farem una activitat estrella, perquè s'ho passin bomba!


QUINS CASALS OFERIM?

Tria el teu casal! I un cop dins, el Barret seleccionador et dirà a quina casa de Hogwarts pertanys. Tenim 3 casals diferenciats per edats, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants, dinamitzats per monitores de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


Casal RODAMONS

A qui va adreçat? Participants d'1 a 3 anys (que hagin cursat de P1 o P2).


Casal TROTAMONS

A qui va adreçat? Participants de 3 a 8 anys (que hagin cursat de P3 a 2n)Casal MASTERMONS

A qui va adreçat? Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6è)