top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Aquest estiu... vine al CASAL de HOGWARTS!

Updated: Apr 25, 2021


Estem organitzant els casals d'estiu d'AGIPA, per ajudar-te amb la conciliació familiar i per donar als teus fill@s l'oportunitat de gaudir d'un estiu màgic i inoblidable i ple d'aventures! Els teus fill@s es mereixen sortir, jugar, córrer, saltar!


Som conscients de la situació actual, i per aquest motiu, aquest any volem oferir la màxima garantia i seguretat sanitària al casal. Des d'AGIPA hem elaborat un protocol per complir amb la normativa del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, contra la COVID-19.


Farem una reunió informativa abans d'iniciar el casal per informar-vos de tot.


QUÈ FAREM?

Tenim una gran sorpresa... Hogwarts arriba a Pardinyes! Si, si, ho has llegit bé! Aquest estiu, els teus fill@s, podran passar de ser uns Muggles, a ser Mags o Bruixes, a la prestigiosa escola de bruixeria i encanteris de Hogwarts!

És un estiu especial, on provocarem vivències que els generin curiositat per aprendre, valors i diversió.

Farem experiments per fer encanteris, cuinarem pocions màgiques, ens transformarem en criatures insòlites, explorarem racons del bosc encantat i farem passar la calor de la manera més divertida amb l'aigua miraculosa! I a més a més, cada quinzena farem una activitat estrella, perquè s'ho passin bomba!


QUINS CASALS OFERIM?

Tria el teu casal! I un cop dins, el Barret seleccionador et dirà a quina casa de Hogwarts pertanys. Tenim 3 casals diferenciats per edats, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants, dinamitzats per monitores de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


Casal RODAMONS

A qui va adreçat? Participants d'1 a 3 anys (que hagin cursat de P1 o P2).


Casal TROTAMONS

A qui va adreçat? Participants de 3 a 8 anys (que hagin cursat de P3 a 2n)



Casal MASTERMONS

A qui va adreçat? Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6è)


ON ES FA?

Aquest any tenim nova ubicació! Els casals es duran a terme a les instal·lacions de l'escola La Mitjana, adaptant cada espai a les necessitats dels infants.


DATES, PREUS i HORARIS:

Per tal de mantenir, el màxim possible, els grups estables, amb els mateixos participants, les inscripcions es faran per quinzenes.


1a Quinzena: del 23, 25, 28, 29, 30 de Juny, 1 i 2 de Juliol

HORARI: 9 a 13 h PREU: soci@s 66 €, no soci@s 77 €

2a Quinzena: del 5 al 16 de Juliol

HORARI: 9 a 13 h PREU: soci@s 94 €, no soci@s 110 €

3a Quinzena: del 19 al 30 de Juliol

HORARI: 9 a 13 h PREU: soci@s 94 €, no soci@s 110 €


- Acollida matinal de 8 a 9 h : soci@s GRATUÏTA, no soci@s 20 € (la quinzena)

- Menjador + Acollida migdia de 13 a 15 h : soci@s 30 €, no soci@s 40 € (la quinzena)


Aquests preus inclouen servei de menjador amb carmanyola ( el menjar el porta cadascú de la seva casa). En cas de voler servei de *CÀTERING cal sumar el suplement del menú: 4,40 € per infant/dia (*amb Càtering CELMIRANDA S.L.U.)


Recordem que al preu ESTÀ TOT INCLÒS (sortides, materials, activitats estrella...)


QUAN ET POTS INSCRIURE?

- Socis i sòcies d'AGIPA: obrim un primer període d'inscripcions per als socis i sòcies de la nostra entitat, que iniciarà el dilluns 19 d'Abril. Fes la teva inscripció AQUÍ!

- No socis o sòcies: per les persones no sòcies s'obriran inscripcions a partir del dilluns 26 d'Abril. Fes la teva inscripció AQUÍ! (s'obriran el 26 d'Abril a les 8:00 h)


Les inscripcions s'acceptaran per ordre d'arribada fins a tancar grup. Es permetran inscripcions fins al 15 de Maig, sempre que quedin places. En cas de quedar-te sense places, pots enviar-nos un correu a giramon@agipa.cat, et posarem en llista d'espera i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem.


Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!


Aquí us deixem un vídeo del casal de l'estiu passat! També pots visitar el nostre canal de Youtube on trobaràs més vídeos dels casals d'altres anys i podràs veure tot el que fem.




Aquest any, volem continuar provocant la FELICITAT!

1,574 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page