top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Casal PANDORA a Alcanó!

Ja s'atansen les vacances d'estiu, i des d'AGIPA volem que els vostres fills i filles gaudeixin de les vacances, endinsant-se en una aventura inoblidable! Uns dies per jugar, compartir, explorar i passar-ho pipa!


CENTRE D'INTERÈS

Descobrirem Pandora, un món nou per a nosaltres... un planeta exòtic amb espècies de fauna i flora diferents de les del planeta Terra, i on podrem trobar-hi moltes espècies bioluminescents. Ens convertirem en Na'vi, els seus habitants, i aprendrem la seva forma de viure i els seus valors, com el respecte per la natura i la vida, la cooperació i la solidaritat. Ens endinsarem en una gran aventura que no ens deixarà indiferents.ACTIVITATS:

Farem tot tipus d'activitats de lleure: jocs, esports, tallers, circ, festes, jocs d'aigua, gimcanes, joc lliure, i molta gresca! Dinamitzades per monitor@s de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


EDATS:

Infants que han cursat de P3 a 6è ( 3 a 12 anys)

Al casal tot@s som una gran família. Durant el casal farem alguna de les activitats dividits en grups d'edats, per tal de poder adaptar les activitats a les necessitats de cada infant, però també tenim molts moments per compartir tot@s junt@s i ajudar-nos els/les un@s als/les altres.


INSCRIPCIONS:

INICI inscripcions: 20 d'Abril de 2023

FINAL INSCRIPCIONS: 15 de Maig de 2023


Les inscripcions al casal, s'acceptaran PER ORDRE D'ARRIBADA fins a tancar grup. En cas de voler apuntar-te i que no hi hagi places disponibles, pots emplenar el formulari per afegir-te a la llista d'espera, i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem. Recomanem que feu la inscripció com més aviat millor per assegurar-vos la plaça.

Per poder fer el casal hi haurà d'haver un mínim de 10 inscrits a cada quinzena.


Un cop finalitzat el període d’inscripcions, la coordinadora us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament, on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, programació del que farem i presentació de l’equip de monitor@s.


DATES I PREUS:

Per motius d'organització, els torns es dividiran en 2 quinzenes al juliol. (no serà possible la inscripció per setmanes). Podeu escollir inscriure-us a una quinzena o a les dues.

HORARI: de 9:00 a 13:00h


JULIOL (preus per una quinzena)

1a Quinzena: del 3 al 14 de Juliol

2a Quinzena: del 17 al 28 de Juliol

PREU per una quinzena: 128 €

PREU per dues quinzenes ( mes sencer): 256 €

* Es podrà pagar fraccionat en una, dues o tres mensualitats, a escollir. (maig, juny, juliol)


ON HO FEM?

Al les instal·lacions del casal del poble.

244 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page