top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Colònies '22! viu una aventura...SALVATGE!

Updated: Jun 15, 2022


Busques un lloc on els teus fills/es es passin el dia jugant a l'aire lliure, saltant, corrent, fent cabanes, explorant, compartint vivències amb nous amics i amigues, connectant amb la natura i compartint valors en comunitat? Doncs aquest estiu les colònies d’AGIPA són per a ells/es!



QUÈ FAREM?

Sonen els tambors... un joc misteriós ens convida a jugar... i si tirem els daus...? Ens endinsem en una partida misteriosa, al mig de la jungla... Aconseguirem finalitzar el joc? JUMANJI ens espera a la Baronia de Rialb!!

És un estiu especial, on provocarem vivències que els generin curiositat per aprendre, valors i diversió. Explorarem els boscos, farem activitats aquàtiques al pantà, construirem cabanes per protegir-nos dels animals de la jungla, explicarem llegendes a la llum de la lluna, farem jocs i gimcanes, ens banyarem a la piscina, i sobretot, ens ho passarem pipa!!


A QUINES EDATS ESTÀ ADREÇAT?

Tenim 3 grups diferenciats per edats, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants, dinamitzats per monitor@s de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


TROTAMONS

Participants de 5 a 8 anys (que hagin cursat de P5 a 2n. Recomanem a partir de P5, per tema enyorances perquè són moltes nits, però vosaltres coneixeu millor als vostres fills, si ha cursat P4 podeu decidir)

MASTERMONS

Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6è)


ON ES FA?

Aquest any repetim casa! Ho farem a la casa de colònies "La Torra de Rialb", situada a la Baronia de Rialb, Lleida, inscrita al Registre de la Direcció General de Joventut de Catalunya. Es tracta d'una casa que gaudirem de manera exclusiva, amb un entorn de muntanyes, natura i a la vora del pantà. Una casa totalment equipada, i de dimensions reduïdes, que ens facilitarà crear un ambient acollidor i familiar entre infants i monitor@s.

La casa disposa de piscina, per gaudir de les hores més caloroses del dia! Aquí us deixem un vídeo de la casa i l'entorn, perquè hi pugueu fer una ullada!




DATES i PREUS Del 29 d’Agost, al 3 de Setembre de 2022.

L’anada será el dilluns 29 amb autocar, inclòs en el preu.

La tornada es farà el dissabte 3 de Setembre, on les famílies vindreu a recollir als infants a la casa de colònies, i on podreu conèixer l’espai i el que hem fet durant les colònies.

PREUS: famílies sòcies 238 € famílies no sòcies 258 €

Recordem que al preu ESTÀ TOT INCLÒS


QUAN ET POTS INSCRIURE?

- Socis i sòcies d'AGIPA: obrim un primer període d'inscripcions per als socis i sòcies de la nostra entitat, que iniciarà el dijous 5 de Maig. Inscriu-te AQUÍ.

(INSCRIPCIONS OBERTES)


- No socis o sòcies: per les famílies no sòcies s'obriran inscripcions a partir del dijous 12 de Maig. Inscriu-te AQUÍ.

(INSCRIPCIONS TANCADES, s'obriran el 12 de Maig)

Les inscripcions a les colònies, s'acceptaran PER ORDRE D'ARRIBADA fins a tancar grup. En cas de voler apuntar-te i que no hi hagi places disponibles, pots emplenar el formulari per afegir-te a la llista d'espera, i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem. Recomanem que feu la inscripció com més aviat millor per assegurar-vos la plaça.


Un cop finalitzat el període d’inscripcions, la coordinadora de les colònies us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament de les colònies on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, menú i programació del que farem, actuació en cas de possibles incidències, i presentació de l’equip de monitor@s. A més a més, farem una reunió informativa abans d'iniciar les colònies per resoldre dubtes.

Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!





Aquest any, volem continuar provocant la FELICITAT!

Recent Posts

See All
bottom of page