top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Colònies d'estiu Pandora! una aventura extraordinària!

Updated: Apr 14, 2023


Busques un lloc on els teus fills/es es passin el dia jugant a l'aire lliure, saltant, corrent, fent cabanes, explorant, compartint vivències amb nous amics i amigues, connectant amb la natura i compartint valors en comunitat? Doncs aquest estiu les colònies d’AGIPA són per a ells/es!


CENTRE D'INTERÈS

Descobrirem Pandora, un món nou per a nosaltres... un planeta exòtic amb espècies de fauna i flora diferents de les del planeta Terra, i on podrem trobar-hi moltes espècies bioluminescents. Ens convertirem en Na'vi, els seus habitants, i aprendrem la seva forma de viure i els seus valors, com el respecte per la natura i a la vida, la cooperació i la solidaritat. Ens endinsarem en una gran aventura que no ens deixarà indiferents.


VULL FER LA INSCRIPCIÓ (ATENCIÓ!JA NO QUEDEN PLACES!! COMPLET!)


ACTIVITATS:

Farem tot tipus d'activitats de lleure: jocs, tallers, circ, piscina, excursions de senderisme, gimcanes, joc lliure al bosc, discoteca i molta gresca! Dinamitzades per monitor@s de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


EDATS:

Trotamons: infants que han cursat de P5 a 2n ( 5 a 8 anys).

Mastermons: infants que han cursat de 3r a 6è ( 8 a 12 anys)

A les colònies tot@s som una gran família. Pot ser que en alguna de les activitats, els dividim en grups d'edats, per tal de poder adaptar les activitats a les necessitats de cada infant, però la majoria d'estones les compartim tot@s junt@s i ens ajudem els/les un@s als/les altres.


INSCRIPCIONS:

INICI inscripcions SOCI@S: 11 d'Abril de 2023

INICI inscripcions NO SOCI@S: 24 d'Abril de 2023

FINAL INSCRIPCIONS PER A TOT@S: 15 de Maig de 2023

VULL FER LA INSCRIPCIÓ (ATENCIÓ!JA NO QUEDEN PLACES!! COMPLET!)


Les inscripcions a les colònies, s'acceptaran PER ORDRE D'ARRIBADA fins a tancar grup. En cas de voler apuntar-te i que no hi hagi places disponibles, pots emplenar el formulari per afegir-te a la llista d'espera, i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem. Recomanem que feu la inscripció com més aviat millor per assegurar-vos la plaça.


Un cop finalitzat el període d’inscripcions, la coordinadora de les colònies us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament de les colònies on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, menú i programació del que farem, actuació en cas de possibles incidències, i presentació de l’equip de monitor@s. A més a més, farem una reunió informativa abans d'iniciar les colònies per resoldre dubtes.


DATES i PREUS Del 28 d’Agost, al 2 de Setembre de 2023.

L’anada será el dilluns 28 amb autocar, inclòs en el preu.

La tornada es farà el dissabte 2 de Setembre, on les famílies vindreu a recollir als infants a la casa de colònies, on podreu conèixer l’espai i fer la cloenda mab un dinar de germanor.

PREUS: famílies sòcies 240 € famílies no sòcies 260 €

Recordem que al preu ESTÀ TOT INCLÒS. Si no has vingut al casal Pandora, et REGALEM la samarreta per les colònies.


DESCOMPTES:

10% de descompte a partir del 2n germà per a SOCIS i SÒCIES d'AGIPA.

15% de descompte per a famílies nombroses i/o monoparentals/monomarentals.


ON ES FA?

Aquest any canviem de casa! Ho farem a la casa de colònies "BEREA", situada a l'Alt Penedès, Barcelona, inscrita al Registre de la Direcció General de Joventut de Catalunya. Es tracta d'una casa que gaudirem de manera exclusiva, amb un entorn natural molt bonic, envoltats de boscos. Una casa totalment equipada, i de dimensions reduïdes, que ens facilitarà crear un ambient acollidor i familiar entre infants i monitor@s.

La casa disposa de piscina, per gaudir de les hores més caloroses del dia! Podeu veure més informació AQUÍ.


Aquest any, coma NOVETAT, compartirem espai amb les colònies del grup de joves d'Agipa de 12 a 16 anys, tot i que ells acamparan en un terreny de la casa i faran activitats per la seva banda, si que compartirem les estones d'àpats i els espais comunitaris.


VULL FER LA INSCRIPCIÓ (ATENCIÓ!JA NO QUEDEN PLACES!! COMPLET!)


Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!




Recent Posts

See All
bottom of page