top of page

Cultura en família: LES AVENTURES DE LA BOL I EN LING

Des d'AGIPA, volem apropar la cultura a totes les famílies sòcies de l'entitat. Durant l'any, podrem gaudir de diversos espectacles culturals subvencionats per Apropa Cultura, als que podreu accedir amb un preu reduït.

LES AVENTURES DE LA BOL I EN LING


Presentem les aventures de la Bol i en Ling, dos ocells molt diferents que tenen una cosa

en comú: viuen en un mateix niu. Dues maneres de fer, dos estils musicals i dos estils de vida completament diferents. S’arribaran a entendre? El jazz i la música clàssica, la Bol i en Ling, hauran de conviure i adaptar-se a tot el que passa al seu voltant per trobar l’equilibri. Seguint la tradició dels duets còmics tradicionals, els nostres dos personatges intentaran imposar el seu estil de vida… malgrat tot, estan destinats a entendre’s i potser, fins i tot, a complementar-se.

La música que forma l’espectacle és la Suite per a flauta i jazz piano trio de Claude Bolling, una composició que barreja i fusiona elements de l’estil de la música clàssica amb la música popular i moderna. L’obra, escrita originalment el 1973, és un conjunt de set moviments per a una flautatravessera clàssica i un trio de piano de jazz (piano, baix i bateria).


Actors: Ares Piqué i Gabriel Solans

Músics: LleidArt Ensemble

Neus Puig, flauta

Roger Azcona, contrabaix

Roger Gutiérrez, bateria

Marta Castelló, piano

Dramatúrgia i direcció escènica: Ares Piqué i Gabriel Solans

Vestuari: Olga Cuito

Imatge: Matías Tolsà

Guia didàctica: Marta Castelló i Neus Puig


Edat recomanada: a partir de 4 anys.

Tots els infants de més de 2 anys paguen entrada i ocupen butaca.Lloc: Auditori Enric Granados. Sala 1.


Dia: 24 de febrer 2024


Hora: 18.30 h


Preu entrada per a famílies sòcies d'AGIPA: 3€ / persona ( menors de 2 anys, no paguen i no ocupen butaca, no els compteu per fer la reserva)118 views0 comments

Kommentare


bottom of page