top of page
  • Writer's pictureAGIPA

el 15 d'Octubre vine al Festival LO SARAU!

L’alegria i la disbauxa corre per la teva sang? Doncs vine a LO SARAU a omplir la plaça!


Amb motiu dels 10 anys d’Agipa la volem liar grossa.

Bon ambient, bona música, bona cultura i bon LLEURE! Per totes les edats, en família amb amics i amigues, com tu vulguis.


17:00 h Apertura del FESTIVAL


18:00 h La Pirata Rogenca, de 4 CONTES

Barba Roja és un dels grans capitans pirates que ha existit mai. Ei! Atenció que s'ha fet gran per anar tot el dia en alta mar i... i... I busca substitut! Però sembla que el vell pirata no ho tindrà fàcil per trobar algú que porti el seu vaixell. Una història plena d'aventures d'alta mar!

*Un conte amb perspectiva de gènere





19:30 h Il·Lia, de la companyia MISCEL·LÀNIA

Aquesta és la història de la Lia, una nena que viu en una illa de plàstic, i el seu viatge a la recerca de l'aire que li falta per respirar. Un viatge que ens parlarà de la terra. De com la cuidem i destrossem. De com a vegades cal fugir de la terra que ens ha donat la vida per tal de poder sobreviure. La natura ens parla. Som nosaltres que no hem après a escoltar-la.




22:00 h Concert de SONSONITE

Gerard Farré, veus i maraques. Braulio Ardiaca, veus i güiro. Miquel Torà, contrabaix. Wifredo Terrades, trompeta. Pol Alonso, congues, bongo i clave. Joan Andreu, pailes. Jordi Mestre, tres cubà.

Sonsonite és una banda lleidatana que rememora la música tradicional cubana d’arrel mantenint la instrumentació tradicional.



18:00 a 20:00 h Colors de monstre, de TOMBS CREATIUS

La imaginació donant tombs dona pas a nous jocs i nous llenguatges. I quan obre la porta a universos onírics i el talent artístic de l’il·lustrador Carles Porta, neix una col·lecció que va més enllà dels jocs de fusta: els objectes són escultures que expressen, l’art combinat amb l’artesania obre la porta a tot un món imaginari que alhora de jugar, fa somiar.




18:00 a 20:00 h Som de l'Oest, d'AGIPA

Som de l'oest de Catalunya!, la terra on es pon el Sol! T'agradaria ser un@ buscador@ d'or?, vols participar en una cursa de cavalls, o practicar les teves habilitats llençant una ferradura o enllaçant una vaca? Som de l'oest és un espai de racons de joc artesanal, fets amb amor, on els/les més petit@s podran experimentar, jugar i divertir-se, entre les valls i els aiguamolls!

Pots venir ambientat/da amb la temàtica!





I de 17:00 a 23:30 h, podreu visitar la fira d'entitats i artesanía local, un espai per conèixer entitats i petit comerç de proximitat que fan coses genials, i amb molt d'amor!, i a més a més, hi haurà servei de menjar a càrrec del Bar Centro Maldà! no us perdeu les seves empanades argentines i els seus xoripans famosos arreu de Catalunya!

I si necessiteu hidratar-vos, no dubteu en col·laborar amb el servei de barra d'AGIPA, on tots els beneficis aniran destinats a fer possible aquest festival!


El proper dissabte 15 d’octubre a partir de les 17h a la plaça de La Llotja. T’hi esperem!!!



355 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page