top of page
  • Writer's pictureAGIPA

El 25 de febrer, arriba el CARNAVAL de Pardinyes!

Ja ho tenim aquí! Treu l'agenda i anota l'esdeveniment... El dissabte 25 de Febrer arriba la festa més esperada de l'any! la festa popular del Carnaval de Pardinyes, amb la VI Rua de la Pocasolta, un esdeveniment feminista, obert i gratuït a tota la comunitat, al que no hi pots faltar!



La Rua, encapçalada per la carrossa de la Reina Pocasolta d'aquest any 2023, passejarà pels carrers del barri amb molta marxa, aquest any amb un nou itinerari que podreu veure a continuació:


Inici RUA: Plaça Ferroviaris

ITINERARI: de la plaça dels Ferroviaris a la plaça Josep pinyol ( pel carrer Ramón Argilés), baixarem pel carrer Anastasi Pinós fins al carrer Jeroni Pujades, per fer la FARINADA, girem pel carrer Tarragona fins arribar a l’encreuament amb Xavier Puig i Andreu, on anirem cap al pati de l’escola la Mitjana.


Final Rua: Pati Escola la Mitjana


Recordeu que a les 16:30h fem la trobada a la plaça dels ferroviaris, on us podreu inscriure al concurs de disfresses i comprar tires per la Gran RIFA de la Pocasolta!, on sortejarem 3 cistells replets de premis!


A les 17:00 h iniciarem la festa amb el pregó de la Reina Pocasolta, la dona Pardinyera, empoderada i reivindicativa, que al món li vol donar la volta! escollida a la votació popular organitzada per Agipa a les xarxes socials. I seguidament el tradicional Txupinazo que donarà inici a la Rua pels carrers del barri.


Quan passem pel carrer Jeroni Pujades, farem una parada per fer la tradicional FARINADA!, recordeu portar un saquet de farina per participar!, i si no sou dels/les que us agrada acabar blancs/ques de dalt a baix... recordeu apartar-vos a la vorera, i observar la gran empolsegada des de fora.


A les 18:00h , un cop arribem al pati de l'escola La Mitjana, ens estarà esperant la XOCOLATADA popular, feta per les nostres mestres xocolateres. RECORDA portar un GOT REUTILITZABLE! ( no servirem la xocolata en gots d'un sol ús).


Però la xocolata també l'hem de cremar, així que una mica de Zumba carnavalero ens vindrà genial! L'Ana Zumba, amb la col·laboració del gimnàs Trèvol, ens farà ballar i passar-ho pipa!


Si en aquell moment encara no heu comprat les tires de la rifa, serà la vostra oportunitat!, ja que després del zumba farem el sorteig dels 3 premis! i no us ho perdeu perquè desvelarem és la REINA POCASOLTA d'aquest any 2023!! per fi li traurem la màscara i sabrem quina donassa hi ha darrere!


I per acabar... l'entrega de premis del concurs de disfresses!, amb un premi a la disfressa INFANTIL més ORIGINAL, un premi a la millor COMPARSA i un premi a la millor CARROSSA no MOTORITZADA ( utilitzeu la imaginació, sol cal que porti rodes!) El jurat valorarà l'originalitat, i l'artesania de la disfressa.


Això ja fa olor de festa... comença a preparar la teva disfressa i ens veiem el 25 de febrer!!

(aviat us informarem dels premis de la Gran RIFA de la Pocasolta i totes les entitats que hi col·laboren)



Recent Posts

See All
bottom of page