• AGIPA

El teu Casal d'estiu 2020! 馃尀馃槑

Updated: Jun 1, 2020

Aquest estiu, m茅s que mai, els teus fill@s es mereixen sortir, jugar, c贸rrer, saltar!


Estem organitzant els casals d'estiu d'AGIPA, per ajudar-te amb la conciliaci贸 familiar i per donar als teus fill@s l'oportunitat de gaudir d'un estiu divertit i inoblidable i esbargir-se del confinament! Volem que tornin a trobar-se amb l'amistat i connectar amb els seus iguals.


Ja et pots INSCRIURE AQU脥QU脠 FAREM?

Al casal d'AGIPA els teus fill@s, podran formar part de la seva TRIBU, vestir, ballar i jugar com ho fan a altres llocs del m贸n!

Una aventura salvatge!, on ens centrarem en provocar viv猫ncies que els generin curiositat per aprendre, per貌 sobretot volem que es diverteixin molt铆ssim! Farem sortides per connectar amb la natura i activitats estrella cada quinzena.


QUI HO DUR脌 A TERME?

L'equip de monitor@s d'AGIPA som persones responsables i compromeses amb l'educaci贸 en el Lleure. Tenim formaci贸 en l'脿mbit de l'educaci贸 formal i no formal, i molts anys d'experi猫ncia. Volem que els teus fill@s estiguin com a casa, pel que crearem un clima familiar i de confian莽a, respectant les necessitats de cada infant. Aviat farem una presentaci贸 perqu猫 ens coneguis!


QUINS CASALS OFERIM?

Tria el teu casal! Tenim 2 casals diferenciats per edats, Trotamons i Mastermons, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants. Aquest any, de manera excepcional, no podrem realitzar el casal dels menuts de Rodamons, a causa de les normatives de prevenci贸 de la COVID-19, marcades per la Generalitat.


Casal Trotamons

A qui va adre莽at? Participants de 3 a 8 anys (que hagin cursat de P3 a 2n)

On es fa? A les instal路lacions de l'Escola Pardinyes.


Casal Mastermons

A qui va adre莽at? Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6猫)

On es fa? A les instal路lacions de l'Institut JosepLladonosa (entrada i sortida per l'escola Pardinyes)


QUAN HO FAREM?

Per tal de mantenir, el m脿xim possible, els grups estables amb els mateixos participants, aquest any, de manera excepcional, les inscripcions es faran per quinzenes i no per setmanes com altres anys.


1a Quinzena: del 22 de Juny al 3 de Juliol

2a Quinzena: del 6 al 17 de Juliol

3a Quinzena: del 20 al 31 de Juliol

4a Quinzena: del 3 al 14 d'Agost

5a Quinzena: del 17 al 28 d'Agost


Tenim previst iniciar el casal quan ja estem en la Fase 3 del desconfinament, prevista pel 22 de Juny, tal com marca la normativa de la Generalitat. En cas d'allargar-se la fase 2 i haver d'iniciar m茅s tard, es tornar脿 el 100% de la inscripci贸 de la setmana o setmanes afectades.


PREUS PER QUINZENA:

- Casal de 9 a 13 h (la quinzena): socis 94 鈧, no socis 110 鈧

- Acollida matinal de 8 a 9 h (la quinzena): socis GRATU脧TA, no socis 20 鈧

-Acollida migdia de 13 a 14 h (la quinzena): socis 15 鈧, no socis 20 鈧


*Per motius d'organitzaci贸 i seguretat, aquest any no podem oferir el servei de menjador, disculpeu les mol猫sties.

*Recordem que al preu EST脌 TOT INCL脪S (sortides, materials,...)


QUAN ET POTS INSCRIURE?

- Socis i s貌cies d'AGIPA: obrim un primer per铆ode d'inscripcions per als socis i s貌cies de la nostra entitat, que iniciar脿 el dimarts 26 de Maig. Fes la teva inscripci贸 AQU脥!

- No socis o s貌cies: per les persones no s貌cies s'obriran inscripcions a partir del dilluns 1 de Juny. Fes la teva inscripci贸 AQU脥!


Les inscripcions s'acceptaran per ordre d'arribada fins a tancar grup. Es permetran inscripcions fins 10 dies abans de comen莽ar cada quinzena, sempre que quedin places lliures. A conseq眉猫ncia de les mesures de seguretat adoptades, ens veiem obligades a limitar i reduir la capacitat del nostre casal, pel que no podrem oferir el nombre de places habitual.


SITUACI脫 EXCEPCIONAL COVID-19

Som conscients de la situaci贸 actual, i per aquest motiu, aquest any volem oferir la m脿xima garantia i seguretat sanit脿ria al casal. Des d'AGIPA hem elaborat un protocol per complir amb la normativa del Departament de Salut P煤blica de la Generalitat de Catalunya, contra la COVID-19.


Aviat us donarem m茅s informaci贸 al respecte, per donar-vos a con猫ixer quines mesures durem a terme. Volem que els infants visquin l'actualitat de manera conscient i responsable, per貌 evitant la por, pel que farem volar la imaginaci贸 i aplicarem el nostre protocol de la manera m茅s divertida possible.


Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE m茅s que mai!


Vols recordar com van ser el casal i les col貌nies d'estiu de l'any passat? Aquest any, la situaci贸 茅s diferent, per貌 intentarem adaptar les activitats per continuar provocant la FELICITAT!


Fes la teva inscripci贸 AQU脥!1,161 views0 comments

Recent Posts

See All