top of page
  • Writer's pictureAGIPA

El teu Casal d'estiu 2020! 🌞😎

Updated: Jun 1, 2020

Aquest estiu, més que mai, els teus fill@s es mereixen sortir, jugar, córrer, saltar!


Estem organitzant els casals d'estiu d'AGIPA, per ajudar-te amb la conciliació familiar i per donar als teus fill@s l'oportunitat de gaudir d'un estiu divertit i inoblidable i esbargir-se del confinament! Volem que tornin a trobar-se amb l'amistat i connectar amb els seus iguals.


Ja et pots INSCRIURE AQUÍ



QUÈ FAREM?

Al casal d'AGIPA els teus fill@s, podran formar part de la seva TRIBU, vestir, ballar i jugar com ho fan a altres llocs del món!

Una aventura salvatge!, on ens centrarem en provocar vivències que els generin curiositat per aprendre, però sobretot volem que es diverteixin moltíssim! Farem sortides per connectar amb la natura i activitats estrella cada quinzena.


QUI HO DURÀ A TERME?

L'equip de monitor@s d'AGIPA som persones responsables i compromeses amb l'educació en el Lleure. Tenim formació en l'àmbit de l'educació formal i no formal, i molts anys d'experiència. Volem que els teus fill@s estiguin com a casa, pel que crearem un clima familiar i de confiança, respectant les necessitats de cada infant. Aviat farem una presentació perquè ens coneguis!


QUINS CASALS OFERIM?

Tria el teu casal! Tenim 2 casals diferenciats per edats, Trotamons i Mastermons, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants. Aquest any, de manera excepcional, no podrem realitzar el casal dels menuts de Rodamons, a causa de les normatives de prevenció de la COVID-19, marcades per la Generalitat.


Casal Trotamons

A qui va adreçat? Participants de 3 a 8 anys (que hagin cursat de P3 a 2n)

On es fa? A les instal·lacions de l'Escola Pardinyes.


Casal Mastermons

A qui va adreçat? Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6è)

On es fa? A les instal·lacions de l'Institut JosepLladonosa (entrada i sortida per l'escola Pardinyes)


QUAN HO FAREM?

Per tal de mantenir, el màxim possible, els grups estables amb els mateixos participants, aquest any, de manera excepcional, les inscripcions es faran per quinzenes i no per setmanes com altres anys.


1a Quinzena: del 22 de Juny al 3 de Juliol

2a Quinzena: del 6 al 17 de Juliol

3a Quinzena: del 20 al 31 de Juliol

4a Quinzena: del 3 al 14 d'Agost

5a Quinzena: del 17 al 28 d'Agost


Tenim previst iniciar el casal quan ja estem en la Fase 3 del desconfinament, prevista pel 22 de Juny, tal com marca la normativa de la Generalitat. En cas d'allargar-se la fase 2 i haver d'iniciar més tard, es tornarà el 100% de la inscripció de la setmana o setmanes afectades.


PREUS PER QUINZENA:

- Casal de 9 a 13 h (la quinzena): socis 94 €, no socis 110 €

- Acollida matinal de 8 a 9 h (la quinzena): socis GRATUÏTA, no socis 20 €

-Acollida migdia de 13 a 14 h (la quinzena): socis 15 €, no socis 20 €


*Per motius d'organització i seguretat, aquest any no podem oferir el servei de menjador, disculpeu les molèsties.

*Recordem que al preu ESTÀ TOT INCLÒS (sortides, materials,...)


QUAN ET POTS INSCRIURE?

- Socis i sòcies d'AGIPA: obrim un primer període d'inscripcions per als socis i sòcies de la nostra entitat, que iniciarà el dimarts 26 de Maig. Fes la teva inscripció AQUÍ!

- No socis o sòcies: per les persones no sòcies s'obriran inscripcions a partir del dilluns 1 de Juny. Fes la teva inscripció AQUÍ!


Les inscripcions s'acceptaran per ordre d'arribada fins a tancar grup. Es permetran inscripcions fins 10 dies abans de començar cada quinzena, sempre que quedin places lliures. A conseqüència de les mesures de seguretat adoptades, ens veiem obligades a limitar i reduir la capacitat del nostre casal, pel que no podrem oferir el nombre de places habitual.


SITUACIÓ EXCEPCIONAL COVID-19

Som conscients de la situació actual, i per aquest motiu, aquest any volem oferir la màxima garantia i seguretat sanitària al casal. Des d'AGIPA hem elaborat un protocol per complir amb la normativa del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, contra la COVID-19.


Aviat us donarem més informació al respecte, per donar-vos a conèixer quines mesures durem a terme. Volem que els infants visquin l'actualitat de manera conscient i responsable, però evitant la por, pel que farem volar la imaginació i aplicarem el nostre protocol de la manera més divertida possible.


Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!


Vols recordar com van ser el casal i les colònies d'estiu de l'any passat? Aquest any, la situació és diferent, però intentarem adaptar les activitats per continuar provocant la FELICITAT!


Fes la teva inscripció AQUÍ!



1,162 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page