• AGIPA

El teu Casal d'estiu 2020! 馃尀馃槑

Updated: Jun 1, 2020

Aquest estiu, m茅s que mai, els teus fill@s es mereixen sortir, jugar, c贸rrer, saltar!


Estem organitzant els casals d'estiu d'AGIPA, per ajudar-te amb la conciliaci贸 familiar i per donar als teus fill@s l'oportunitat de gaudir d'un estiu divertit i inoblidable i esbargir-se del confinament! Volem que tornin a trobar-se amb l'amistat i connectar amb els seus iguals.


Ja et pots INSCRIURE AQU脥QU脠 FAREM?

Al casal d'AGIPA els teus fill@s, podran formar part de la seva TRIBU, vestir, ballar i jugar com ho fan a altres llocs del m贸n!

Una aventura salvatge!, on ens centrarem en provocar viv猫ncies que els generin curiositat per aprendre, per貌 sobretot volem que es diverteixin molt铆ssim! Farem sortides per connectar amb la natura i activitats estrella cada quinzena.


QUI HO DUR脌 A TERME?

L'equip de monitor@s d'AGIPA som persones responsables i compromeses amb l'educaci贸 en el Lleure. Tenim formaci贸 en l'脿mbit de l'educaci贸 formal i no formal, i molts anys d'experi猫ncia. Volem que els teus fill@s estiguin com a casa, pel que crearem un clima familiar i de confian莽a, respectant les necessitats de cada infant. Aviat farem una presentaci贸 perqu猫 ens coneguis!


QUINS CASALS OFERIM?

Tria el teu casal! Tenim 2 casals diferenciats per edats, Trotamons i Mastermons, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants. Aquest any, de manera excepcional, no podrem realitzar el casal dels menuts de Rodamons, a causa de les normatives de prevenci贸 de la COVID-19, marcades per la Generalitat.


Casal Trotamons

A qui va adre莽at? Participants de 3 a 8 anys (que hagin cursat de P3 a 2n)

On es fa? A les instal路lacions de l'Escola Pardinyes.


Casal Mastermons

A qui va adre莽at? Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6猫)

On es fa? A les instal路lacions de l'Institut JosepLladonosa (entrada i sortida per l'escola Pardinyes)


QUAN HO FAREM?

Per tal de mantenir, el m脿xim possible, els grups estables amb els mateixos participants, aquest any, de manera excepcional, les inscripcions es faran per quinzenes i no per setmanes com altres anys.


1a Quinzena: del 22 de Juny al 3 de Juliol

2a Quinzena: del 6 al 17 de Juliol

3a Quinzena: del