• AGIPA

El teu fill@ es mereix la millor FESTA d'ANIVERSARI!
Reobrim les instal·lacions d'AGIPA, amb més il·lusió que mai! La nova situació provocada per la pandèmia, no ens atura, ens dóna més energia per reinventar, adaptar, somiar i continuar oferint els nostres serveis, amb la màxima qualitat i seguretat possible.


Si el confinament t'ha impedit celebrar la festa d'ANIVERSARI del teu fill o la teva filla... si ha fet anys aquest estiu o està a punt de complir-ne un més... ara tens l'OPORTUNITAT de celebrar-ho d'una manera especial, amb els seus amics i amigues!


Fem la seva festa d'aniversari personalitzada, al seu gust, on ell@ serà el/la protagonista. Perquè volem que sigui una festa que provoqui la seva FELICITAT!


Tenim diferents modalitats d'aniversari per a tots els gustos i edats (d'1 a 12 anys)! AGIPA ho fa TOT, perquè tu NO hagis d'encarregar-te de res, més que de venir i gaudir de la celebració!


Tenim mesures excepcionals de seguretat i higiene contra la covid-19, perquè tu i els teus convidats us sentiu segurs i gaudiu al màxim.


Vols saber més INFORMACIÓ sobre el funcionament i les modalitats que oferim, o vols fer la teva RESERVA avui mateix? ENTRA AQUÍ