top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Has cursat de 1r a 4t d'ESO? Vine a l'acampada jove d'aquest estiu!


Si estàs cursant entre 1r i 4t d'ESO i vols viure una aventura aquest estiu, aquesta és la teva! Vine d'acampada amb AGIPA, 6 dies, 5 nits. Conviu amb els teus amics i amigues o fes-ne de nous!


CENTRE D'INTERÈS

Descobrirem Pandora, un planeta exòtic amb espècies de fauna i flora diferents de les del planeta Terra, i on podrem trobar-hi moltes espècies bioluminescents. Ens convertirem en Na'vi, els seus habitants, i aprendrem la seva forma de viure i els seus valors, com el respecte per la natura i a la vida, la cooperació i la solidaritat. Ens endinsarem en una gran aventura que no ens deixarà indiferents.ACTIVITATS:

Farem tot tipus d'activitats de lleure: dinàmiques, tallers, circ, piscina, excursions de senderisme, gimcanes, discoteca i molta gresca! Dinamitzades per monitor@s de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


EDATS:

Grup Joves: participants que han cursat de 1r a 4t d'ESO ( 12 a 16 anys).

Compartirem espai amb les colònies dels grups de Trotamons i Mastermons d'Agipa de 5 a 12 anys, tot i que ells dormiran a la casa de colònies, i nosaltres ho farem en tenda al terreny d'acampada. Ell@s faran les activitats per la seva banda i noslatres per la nostra, però si que compartirem les estones d'àpats i els espais comunitaris.

A l'acampada tot@s som una gran família i ens ajudem els/les un@s als/les altres.


INSCRIPCIONS:

INICI inscripcions SOCI@S: 11 d'Abril de 2023

INICI inscripcions NO SOCI@S: 24 d'Abril de 2023

FINAL INSCRIPCIONS PER A TOT@S: 15 de Maig de 2023


Les inscripcions a l'acampada, s'acceptaran PER ORDRE D'ARRIBADA fins a tancar grup. En cas de voler apuntar-te i que no hi hagi places disponibles, pots emplenar el formulari per afegir-te a la llista d'espera, i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem. Recomanem que feu la inscripció com més aviat millor per assegurar-vos la plaça.


Un cop finalitzat el període d’inscripcions, la coordinadora de l'acampada us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament, on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, menú i programació del que farem, actuació en cas de possibles incidències, i presentació de l’equip de monitor@s. A més a més, farem una reunió informativa abans d'iniciar l'acampada per resoldre dubtes.


DATES i PREUS Del 28 d’Agost, al 2 de Setembre de 2023.

L’anada será el dilluns 28 amb autocar, inclòs en el preu.

La tornada es farà el dissabte 2 de Setembre, on les famílies vindreu a recollir als participants a l'acampada, on podreu conèixer l’espai i fer la cloenda mab un dinar de germanor.

PREUS: famílies sòcies 240 € famílies no sòcies 260 €

Recordem que al preu ESTÀ TOT INCLÒS. També et REGALEM la samarreta per l'acampada.


DESCOMPTES:

10% de descompte a partir del 2n germà per a SOCIS i SÒCIES d'AGIPA.

15% de descompte per a famílies nombroses i/o monoparentals/monomarentals.


ON ES FA?

Ho farem a la casa de colònies "BEREA", situada a l'Alt Penedès, Barcelona, inscrita al Registre de la Direcció General de Joventut de Catalunya. Es tracta d'una casa amb terreny i bosc, que gaudirem de manera exclusiva, amb un entorn natural molt bonic i des d'on podrem iniciar diferents excursions. El grup de joves acamparà en un terreny habilitat de manera adequada, i podrà gaudir dels serveis de la casa com wc, dutxes, menjador,...

La casa també disposa de piscina, per gaudir de les hores més caloroses del dia! Podeu veure més informació AQUÍ.Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!

Comments


bottom of page