top of page
  • Writer's pictureAGIPA

La Primavera Agipera ja ha arribat...!🌺🌼🏵️

El 21 de Març, et convidem a venir a la diada Agipera per celebrar la Primavera!

GRATUÏTA i oberta a TOTHOM!!


Iniciarem la jornada amb un Taller, a càrrec de COLORS DE PONENT! "Els armaris per als abrics" Quan eduquem als/les nostres fill@s, alumnes, infants o joves del casal o l'esplai,... tenim coneixement de com tractar la diversitat sexual i de gènere?, com conscients els estereotips que podem generar quan eduquem?, doncs colors de Ponent ens explicarà com deconstruir estereotips per transformar la mirada! Preparem-nos per tractar amb la infància i l'adolescència en qualsevol àmbit de la nostra vida.

I després, passarem una jornada lúdico-festiva per a tot@s, vermut musical, dinar de germanor, taller per als infants on interaccionaran amb els cavalls... Compartim una estona per parlar, per riure, per coneixe'ns i gaudir de l'espai de l'Hípica Espai Granja d'Alcoletge.

A qui va adreçat?, a tots els pares, mares, familiars,, monitor@s, mestres, educador@s, que tractin amb la infància i l'adolescència, i que els hi desperti la curiositat el fet de com afrontar la diversitat sexual i de gènere. Pots fer AQUÍ la teva inscripció per participar en la jornada, abans del 15 de Març!


Ens veiem el 21 de Març a les 10:30. Recorda portar plat, got, tovalló i cuberts reutilitzables!ESPAI GRANJA, com arribar:


Està a 7 km de Lleida per la carretera d'Andorra (C-13)

Des Alcoletge direcció A-2 / Els Alamús a 300 m. de la vila, deixar el camí dels Alamús i agafar el Camí de les Roquetes


Coordenades GPS:

N 41º 38.577 'E 0000 º 42.125'

127 views0 comments

Comments


bottom of page