top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Vine de colònies i retroba't amb la NATURA!🏞️

Updated: May 27, 2020

Aquest estiu, més que mai, els teus fill@s necessiten retrobar-se amb la NATURA i ser LLIURES! les colònies són un espai fantàstic, on viurem grans experiències! Vine a omplir la teva motxilla de BONS RECORDS!


Estem organitzant les colònies d'estiu d'AGIPA, per ajudar-te amb la conciliació familiar i per donar als teus fill@s l'oportunitat de gaudir d'uns dies de convivència inoblidables, a la casa de colònies del Montpol!


Pots fer la INSCRIPCIÓ AQUÍ



QUÈ FAREM?

A les colònies d'AGIPA els teus fill@s, podran formar part de la seva TRIBU, jugar al bosc, fer cabanes, jugar amb fang, experimentar, fer excursions per conèixer racons màgics...

Una aventura salvatge!, on descobriran els boscos, rius i muntanyes que envolten el Montpol i on connectaran amb la PACHAMAMA!


A poc a poc ens anirem coneixent i fent tribu, convivint, col·laborant i compartint vivències, nen@s i monitor@s passarem les 24 h del dia junts.

Entre tot@s farem de les colònies un espai agradable per conviure.

A més a més de les activitats, també tindrem estones de joc lliure, temps de descoberta, d'amistat i de creativitat.


QUI HO DURÀ A TERME?

L'equip de monitor@s d'AGIPA som persones responsables i compromeses amb l'educació en el Lleure. Tenim formació en l'àmbit de l'educació formal i no formal, i molts anys d'experiència. Volem que els teus fill@s estiguin com a casa, pel que crearem un clima familiar i de confiança, respectant les necessitats de cada infant. Aviat farem una presentació perquè ens coneguis!


QUI POT VENIR?

Farem 2 grups de diferents edats, Trotamons i Mastermons, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants.


Grup Trotamons

A qui va adreçat? Participants de 4 a 8 anys (que hagin cursat de P4 a 2n)


Grup Mastermons

A qui va adreçat? Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6è)


ON ES FA? A la casa de colònies del Montpol:

Rectoria Montpol s/n, Lladurs 25283 (Solsonès)




QUAN? Del 31 d'Agost, al 4 de setembre

La sortida serà el dia 31 a les 9:00 h des de l'escola Pardinyes amb autocar.

El dia 4 de Setembre les famílies vindreu a recollir als infants a la casa de colònies, on farem una trobada de cloenda, i on podreu conèixer l'espai i el que hem fet durant les colònies.


PREUS: socis 238 €, no socis 258 €

El preu inclou: allotjament, àpats, monitor@s les 24 h, activitats, assegurança i desplaçament d'anada.


QUAN ET POTS INSCRIURE?

- Socis i sòcies d'AGIPA: obrim un primer període d'inscripcions per als socis i sòcies de la nostra entitat, que iniciarà el dimarts 26 de Maig fins al 3 de Juliol o fins a tancar grup. Fes la teva inscripció AQUÍ!


- No socis o sòcies: per les persones no sòcies s'obriran inscripcions a partir del dilluns 1 de Juny fins al 3 de Juliol o fins a tancar grup. (INSCRIPCIONS TANCADES, s'obriran l'1 de JUNY)

SITUACIÓ EXCEPCIONAL COVID-19

Som conscients de la situació actual, i per aquest motiu, aquest any volem oferir la màxima garantia i seguretat sanitària a les colònies. Des d'AGIPA hem elaborat un protocol per complir amb la normativa del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, contra la COVID-19.


Aviat et donarem més informació al respecte, per donar a conèixer quines mesures durem a terme. Volem que els infants visquin l'actualitat de manera conscient i responsable, però evitant la por, pel que farem volar la imaginació i aplicarem el nostre protocol de la manera més divertida i lúdica possible .


Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!


Vols recordar com van ser el casal i les colònies d'estiu de l'any passat? Aquest any, la situació és diferent, però intentarem adaptar les activitats per continuar provocant la FELICITAT!





510 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page