top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Vols formar part del Grup de Joves de PARDINYES?

Des d'AGIPA volem crear un servei de LLEURE per als joves del barri de Pardinyes i posar a la seva disposició eines i recursos, perquè siguin ell@s mateix@s els/les que aconsegueixin satisfer les seves necessitats, i així també treballar l'associacionisme, el cooperativisme i l'autonomia personal.


SERVEI GRATUÏT per a soci@s d'AGIPA, amb inscripció prèvia.Al Grup de JOVES hi poden participar tots els joves que tinguin de 10 a 18 anys.


Si ets del Jovent INQUIET i ACTIU, t'avorreix la monotonia; si vols fer coses amb els teus, com activitats, descobertes, voluntariat, jocs, dinàmiques, xerrades, debats,... si estàs cansat o cansada de sentir que els de la teva generació esteu perduts! Vine i demostra que no és així, aposta pel canvi i la transformació social.


Horari: Tots els divendres de 18 h a 20 h

Espai: Davant d'Agipa (per l'oficina). Aviat tindrem espai exclusiu.

Monitora: Laia


El grup de joves del curs 2022-2023 torna a arrancar amb la proposta de la creació del túnel del terror al Parc de la Mitjana!! Aquesta és la primera proposta de moltes, vine i no deixis que t'ho expliquin! Ens veiem el pròxim divendres dia 7 d'Octubre a les 18 h. T'esperem!

204 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page