ELS AVENTURERS DEL TEMPS SE'N VAN D'ACAMPADA!!

July 14, 2017

I com a cloenda de casal, marxem a la natura!!! Sortir d'excursió en bicicleta, passar una nit d'acampada amb els amics i amigues del casal, compartint i experimentant aquesta aventura en la petita tribu que hem fet aquest estiu. Tots junts anirem en bici, muntarem tendes de campanya, farem jocs a la nit, prepararem sopar i esmorzar, però el més important és l'experiència què ens portarem al finalitzar l'estiu. I l'endemà ho compartim amb tota la família!

T'ho perdràs? No deixeu passar aquesta oportunitat, pots fer la inscripció aquí o bé passar per Giramón i fer-ho de forma presencial.

 

 

 Més Informació

L'acampada es realitza en EL XOP (elxop.cat) una aula natura què ens ofereix espais i ambients per interactuar i jugar amb la natura i els animals. Muntarem tendes de campanya per dormir i disposem de serveis de menjador i wc.

A l'acampada anirem monitors del casal, voluntaris i l'equip d'Agipa.

La sortida es farà amb bicicleta a la porta de la Mitjana a les 17h, el recorregut serà per dins de la Mitjana fins al camí de Granyena (aquest recorregut estarà controlat per la Guàrdia Urbana i té una distància de 2,9 km). Qui ho desitgi ens pot esperar directament al Xop a les 18h, però és un recorregut sense cap complicació per fer els més petits, a més a més el ritme serà adaptat a tothom, no tenim gens de pressa.

El sopar, esmorzar i piscolabis el portarem nosaltres. Farem partícips a la preparació i servei dels àpats als nens i nenes, aquells què tinguin al·lèrgies alimentàries ens ho comuniquen en la inscripció i adaptarem el menú i el servirem i manipularem les monitores per evitar encreuaments alimentaris.

Les tendes de campanya estaran compartides, els i els petits estaran acompanyats per monitors referents del casal, els grans compartiran junts i també amb acompanyament.

Tenim preparades activitats i jocs què farem a l'aula natura beneficiant-nos de l'entorn i els espais. En cap moment sortirem a l'exterior del recinte.

Dissabte a les 12h estarà obert a les famílies que vulguin assistir a acompanyar-nos en aquesta experiència i fer una festa de cloenda de l'estiu entre tots.

És una aventura d'experiència per als més grans i de repte per als més petits, però sempre el més important és que tothom gaudeixi de l'experiència.

Què cal portar?

Motxilla, sac de dormir i esterilla (Aquesta no la portaran durant l'excursió, les traslladarem en cotxe fins al Xop)

Casc i bici

Roba còmode i calçat tancat, tipus kets o bambes.

Roba interior de recanvi

Un xandall, per si convé a la nit.

Una muda curta, samarreta i pantaló.

Necesser amb raspall de dents i pasta, i pinte.

Crema solar.

Gorra

Les tendes de campanya les portaran les famílies que tinguin i es compartiran. Es demana que les famílies que tinguin tendes de campanya de fàcil muntatge amb capacitat de mínim 4 persones i les vulguin prestar ens ho comuniquin al formulari per la nostra organització i previsió, gràcies.

Please reload

February 11, 2020

Please reload

AGIPA · Associació Giramón Pardinyes | Carrer Anastasi Pinós 1 bis | 25005 Pardinyes · Lleida

                     973 045 031 · 625 742 573 | giramon@agipa.cat

  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa