Festa de cloenda de l'Aula Oberta!

June 25, 2019

 

El passat 29 de Maig, els infants de l'Aula Oberta de Giramón- @lacaixaproinfancia, van participar en l'entrega de premis del Concurs sobre la festa Major de Maig. L'esdeveniment va tenir lloc al Convent de Santa Clara. Es van lliurar els premis del concurs a les següents categories: 1-Dibuix, 2-Relat il·lustrat, 3-Collage, 4-Fotografia. El guanyador del primer premi del Collage, va ser el Rogelio! I la guanyadora del primer premi del Relat il·lustrat, l'Amara! Tots dos participants de l'aula oberta de Giramón Proinfància, van obtenir com a premi una càmera GoPro! Enhorabona artistes! I moltes gràcies a tots i totes per participar!!

 

 

 

Please reload

Please reload

AGIPA · Associació Giramón Pardinyes | Carrer Anastasi Pinós 1 bis | 25005 Pardinyes · Lleida

                     973 045 031 · 625 742 573 | giramon@agipa.cat

  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa