Portem la nostra ludoteca a la fira de FeSalut!

June 25, 2019

El passat 8 de Juny, AGIPA va col·laborar amb la fira de FeSalut a la plaça de l'Escorxador! FeSalut és l'Associació coordinadora d'entitats per la salut de Lleida. Un dels principals objectius pels quals treballen, és per la coordinació d'activitats de promoció i estímul de la salut; promoure, en definitiva, estils de vida saludables prevenint així situacions de risc per la salut. També tenen com a objectiu, assessorar, orientar i donar suport a les entitats. Vols més informació?:https://fesalut.com

 

 

 

Please reload

February 11, 2020

Please reload

AGIPA · Associació Giramón Pardinyes | Carrer Anastasi Pinós 1 bis | 25005 Pardinyes · Lleida

                     973 045 031 · 625 742 573 | giramon@agipa.cat

  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa
  • Agipa