AGIPA

Apr 16, 20213 min

Aquest estiu... Fusionem MÀGIA&NATURA!

Actualitzada: Apr 25, 2021

Vols un lloc on els teus/ves fill@s es passin el dia jugant a l'aire lliure, saltant, corrent, fent cabanes, explorant, compartint vivències amb nous amics i amigues, convivint amb la natura i en comunitat?

Doncs aquest estiu les COLÒNIES d'AGIPA són per a ell@s!

Som conscients de la situació actual, i per aquest motiu, com vam fer l'any passat, volem oferir la màxima garantia i seguretat sanitària a les colònies. Des d'AGIPA hem elaborat un protocol per complir amb la normativa del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, contra la COVID-19.

Un cop finalitzat el període d'inscripcions, la coordinadora de les colònies us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament, on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, menú i programació del que farem, actuacions en cas de possibles incidències, i presentació de l'equip de monitores. A més a més, farem una reunió informativa abans d'iniciar les colònies per resoldre dubtes.

QUÈ FAREM?

Aquest any agafarem l'autocar a l'andana 9 3/4 per anar a Hogwarts! Sí, sí, ho has llegit bé! Aquest estiu, els teus fill@s, podran passar de ser uns Muggles, a ser Mags o Bruixes, a la prestigiosa casa de colònies de bruixeria i encanteris de Hogwarts, situada a la Baronia de Rialb.

És un estiu especial, on provocarem vivències que els generin curiositat per aprendre, valors i diversió. Explorarem els boscos encantats, farem esports aquàtics al pantà misteriós, construirem cabanes per protegir-nos d'en Voldemort, explicarem llegendes a la llum de la Lluna, farem pocions i encanteris, i sobretot ens divertirem, jugarem i riurem moltíssim!

A QUINES EDATS ESTÀ ADREÇAT?

Tenim 2 grups diferenciats per edats, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants, dinamitzats per monitores de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.

Grup TROTAMONS

Participants de 4 a 8 anys (que hagin cursat de P4 a 2n)

Grup MASTERMONS

Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6è)

ON ES FA?

Aquest any tenim nova ubicació! Ho farem a la casa de colònies "La Torra de Rialb", situada a la Baronia de Rialb, Lleida, i inscrita al Registre de la Direcció General de Joventut de Catalunya. Es tracta d'una casa que gaudirem de manera exclusiva, amb un entorn de muntanyes, natura i a la vora del pantà. Una casa totalment equipada, i de dimensions reduïdes, que ens facilitarà crear un ambient acollidor i familiar entre infants i monitores.

Com a novetat aquest any, la casa disposa de piscina, per gaudir de les hores més caloroses del dia! Aquí us deixem un vídeo de la casa i l'entorn, perquè li pugueu donar una ullada!

DATES i PREUS

Del 30 d'Agost, al 4 de Setembre de 2021.

L'anada serà el dilluns 30 amb autocar, inclòs en el preu.

La tornada es farà el dissabte 4 de Setembre, on les famílies vindreu a recollir als infants a la casa de colònies, i on podreu conèixer l'espai i el que hem fet durant aquests dies.

PREUS: soci@s 238 € no soci@s 258 €

Recordem que al preu ESTÀ TOT INCLÒS

QUAN ET POTS INSCRIURE?

- Soci@s d'AGIPA: obrim un primer període d'inscripcions per als socis i sòcies de la nostra entitat, que iniciarà el dilluns 19 d'Abril. Fes la teva inscripció AQUÍ!

- No soci@s d'AGIPA: per les persones no sòcies s'obriran inscripcions a partir del dilluns 26 d'Abril. Fes la teva inscripció AQUÍ! ( les inscripcions s'obriran dilluns 26 a les 8:00 h)

Les inscripcions s'acceptaran per ordre d'arribada fins a tancar grup. Es permetran inscripcions fins al 15 de Juny, sempre que quedin places. En cas de quedar-te sense places, pots enviar-nos un correu a giramon@agipa.cat, et posarem en llista d'espera i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem.

Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!

Vols veure com van ser les colònies de l'any passat? Aquí et deixem un resum!

Aquest any, volem continuar provocant la FELICITAT!

    4550
    0