AGIPA

May 26, 20203 min

Vine de colònies i retroba't amb la NATURA!🏞️

Actualitzada: May 27, 2020

Aquest estiu, més que mai, els teus fill@s necessiten retrobar-se amb la NATURA i ser LLIURES! les colònies són un espai fantàstic, on viurem grans experiències! Vine a omplir la teva motxilla de BONS RECORDS!

Estem organitzant les colònies d'estiu d'AGIPA, per ajudar-te amb la conciliació familiar i per donar als teus fill@s l'oportunitat de gaudir d'uns dies de convivència inoblidables, a la casa de colònies del Montpol!

Pots fer la INSCRIPCIÓ AQUÍ

QUÈ FAREM?

A les colònies d'AGIPA els teus fill@s, podran formar part de la seva TRIBU, jugar al bosc, fer cabanes, jugar amb fang, experimentar, fer excursions per conèixer racons màgics...

Una aventura salvatge!, on descobriran els boscos, rius i muntanyes que envolten el Montpol i on connectaran amb la PACHAMAMA!

A poc a poc ens anirem coneixent i fent tribu, convivint, col·laborant i compartint vivències, nen@s i monitor@s passarem les 24 h del dia junts.

Entre tot@s farem de les colònies un espai agradable per conviure.

A més a més de les activitats, també tindrem estones de joc lliure, temps de descoberta, d'amistat i de creativitat.

QUI HO DURÀ A TERME?

L'equip de monitor@s d'AGIPA som persones responsables i compromeses amb l'educació en el Lleure. Tenim formació en l'àmbit de l'educació formal i no formal, i molts anys d'experiència. Volem que els teus fill@s estiguin com a casa, pel que crearem un clima familiar i de confiança, respectant les necessitats de cada infant. Aviat farem una presentació perquè ens coneguis!

QUI POT VENIR?

Farem 2 grups de diferents edats, Trotamons i Mastermons, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants.

Grup Trotamons

A qui va adreçat? Participants de 4 a 8 anys (que hagin cursat de P4 a 2n)

Grup Mastermons

A qui va adreçat? Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6è)

ON ES FA? A la casa de colònies del Montpol:

Rectoria Montpol s/n, Lladurs 25283 (Solsonès)

QUAN? Del 31 d'Agost, al 4 de setembre

La sortida serà el dia 31 a les 9:00 h des de l'escola Pardinyes amb autocar.

El dia 4 de Setembre les famílies vindreu a recollir als infants a la casa de colònies, on farem una trobada de cloenda, i on podreu conèixer l'espai i el que hem fet durant les colònies.

PREUS: socis 238 €, no socis 258 €

El preu inclou: allotjament, àpats, monitor@s les 24 h, activitats, assegurança i desplaçament d'anada.

QUAN ET POTS INSCRIURE?

- Socis i sòcies d'AGIPA: obrim un primer període d'inscripcions per als socis i sòcies de la nostra entitat, que iniciarà el dimarts 26 de Maig fins al 3 de Juliol o fins a tancar grup. Fes la teva inscripció AQUÍ!

- No socis o sòcies: per les persones no sòcies s'obriran inscripcions a partir del dilluns 1 de Juny fins al 3 de Juliol o fins a tancar grup. (INSCRIPCIONS TANCADES, s'obriran l'1 de JUNY)


 
SITUACIÓ EXCEPCIONAL COVID-19

Som conscients de la situació actual, i per aquest motiu, aquest any volem oferir la màxima garantia i seguretat sanitària a les colònies. Des d'AGIPA hem elaborat un protocol per complir amb la normativa del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, contra la COVID-19.

Aviat et donarem més informació al respecte, per donar a conèixer quines mesures durem a terme. Volem que els infants visquin l'actualitat de manera conscient i responsable, però evitant la por, pel que farem volar la imaginació i aplicarem el nostre protocol de la manera més divertida i lúdica possible .

Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!

Vols recordar com van ser el casal i les colònies d'estiu de l'any passat? Aquest any, la situació és diferent, però intentarem adaptar les activitats per continuar provocant la FELICITAT!

    5110
    0