top of page

#SENSEBARRERES

Des d’AGIPA creem en un lleure accessible, sense barreres, per totes aquelles famílies amb infants i joves que ho necessiten. De quina manera? Des del PAS Família (Programa d'Assessorament i Suport a la Família) per famílies sòcies de l'entitat.

Fem aquest acompanyament individual sobre les seves necessitats, i si necessiten ajut econòmic per accedir als serveis? Parlem-ne, i entre la família i agipa en fiquem solució.

Com pots ajudar a trencar barreres?

 

Fes un donatiu. Per poc o molt que sigui pots fer un donatiu amb transferència o passant per Agipa

ES3421002465060100468525   Concepte: #sensebarreres

 

Participació. Des d'Agipa s'organitzen diferents coses durant l'any i tenim la paradeta d'Agipa, on venem coses que ens ajuda a fer calaix. O bé en algunes activitats solidaries #sensebarreres, participar activament també és una manera de col·laborar.

 

Comissió Acció Social. Fes un voluntariat actiu per ajudar en totes les activitats de carrer a treure la parada d'Agipa o bé crear activitats solidàries, sempre és necessita gent.

 

Empresa amb Responsabilitat Social Corporativa. Tens o treballes en una empresa amb aquesta sensibilitat per aportar finançament a un bé social? Pots fer-ho per donatiu o patrocinant algunes de les activitats solidàries que fem a Agipa. Pots crear actes des de la teva empresa: redondeig de tiquets, vermuts solidàris,... Parlem per donar suport a la vostra activitat. 

Crea actes solidàris. Fas una festa i vols recaptar diners per aquest fet? Ets d'una entitat o centre i el frisa la idea de fer una activitat solidària per trencar barreres? et podem ajudar a com fer difusió de la teva activitat.

Altres. Tens alguna altra proposta?, perfecte! tota ajuda és benvinguda.

bottom of page