top of page
  • Writer's pictureAGIPA

ELS AVENTURERS DEL TEMPS SE'N VAN D'ACAMPADA!!


I com a cloenda de casal, marxem a la natura!!! Sortir d'excursió en bicicleta, passar una nit d'acampada amb els amics i amigues del casal, compartint i experimentant aquesta aventura en la petita tribu que hem fet aquest estiu. Tots junts anirem en bici, muntarem tendes de campanya, farem jocs a la nit, prepararem sopar i esmorzar, però el més important és l'experiència què ens portarem al finalitzar l'estiu. I l'endemà ho compartim amb tota la família! T'ho perdràs? No deixeu passar aquesta oportunitat, pots fer la inscripció aquí o bé passar per Giramón i fer-ho de forma presencial.

Més Informació L'acampada es realitza en EL XOP (elxop.cat) una aula natura què ens ofereix espais i ambients per interactuar i jugar amb la natura i els animals. Muntarem tendes de campanya per dormir i disposem de serveis de menjador i wc. A l'acampada anirem monitors del casal, voluntaris i l'equip d'Agipa. La sortida es farà amb bicicleta a la porta de la Mitjana a les 17h, el recorregut serà per dins de la Mitjana fins al camí de Granyena (aquest recorregut estarà controlat per la Guàrdia Urbana i té una distància de 2,9 km). Qui ho desitgi ens pot esperar directament al Xop a les 18h, però és un recorregut sense cap complicació per fer els més petits, a més a més el ritme serà adaptat a tothom, no tenim gens de pressa. El sopar, esmorzar i piscolabis el portarem nosaltres. Farem partícips a la preparació i servei dels àpats als nens i nenes, aquells què tinguin al·lèrgies alimentàries ens ho comuniquen en la inscripció i adaptarem el menú i el servirem i manipularem les monitores per evitar encreuaments alimentaris. Les tendes de campanya estaran compartides, els i els petits estaran acompanyats per monitors referents del casal, els grans compartiran junts i també amb acompanyament. Tenim preparades activitats i jocs què farem a l'aula natura beneficiant-nos de l'entorn i els espais. En cap moment sortirem a l'exterior del recinte. Dissabte a les 12h estarà obert a les famílies que vulguin assistir a acompanyar-nos en aquesta experiència i fer una festa de cloenda de l'estiu entre tots. És una aventura d'experiència per als més grans i de repte per als més petits, però sempre el més important és que tothom gaudeixi de l'experiència. Què cal portar? Motxilla, sac de dormir i esterilla (Aquesta no la portaran durant l'excursió, les traslladarem en cotxe fins al Xop) Casc i bici Roba còmode i calçat tancat, tipus kets o bambes. Roba interior de recanvi Un xandall, per si convé a la nit. Una muda curta, samarreta i pantaló. Necesser amb raspall de dents i pasta, i pinte. Crema solar. Gorra Les tendes de campanya les portaran les famílies que tinguin i es compartiran. Es demana que les famílies que tinguin tendes de campanya de fàcil muntatge amb capacitat de mínim 4 persones i les vulguin prestar ens ho comuniquin al formulari per la nostra organització i previsió, gràcies.


55 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page