top of page

Vine a l'acampada Jove d'estiu!


Si estàs cursant entre 1r i 4t d'ESO i vols viure una aventura aquest estiu, aquesta és la teva! Vine d'acampada amb AGIPA, 6 dies, 5 nits. Conviu amb els teus amics i amigues o fes-ne de nous!


CENTRE D'INTERÈS

Aquest estiu ens endinsarem en la llegenda de la Perla Negra! una aventura plena de misteris que haurem de resoldre, reptes a superar i nous mons per explorar...


Aprendrem els valors més importants dels pirates com el companyerisme, l'amistat i el respecte a la natura i els animals. Així com la importància de viure aventures, tenir llibertat per decidir com volem ser. Crearem el nostre propi CODI PIRATA.





ACTIVITATS:

Farem tot tipus d'activitats de lleure: dinàmiques, tallers, circ, piscina, excursions de senderisme, gimcanes, discoteca i molta gresca! Dinamitzades per monitor@s de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


EDATS:

Grup Joves: participants que han cursat de 1r a 4t d'ESO ( 12 a 16 anys).

Compartirem espai amb les colònies dels grups de Trotamons i Mastermons d'Agipa de 5 a 12 anys, tot i que ells dormiran a la casa de colònies, i nosaltres ho farem en tenda, al terreny d'acampada. Ell@s faran les activitats per la seva banda i nosaltres per la nostra, però si que compartirem les estones d'àpats i els espais comunitaris.


A l'acampada tot@s som una gran família i ens ajudem els/les un@s als/les altres.


INSCRIPCIONS:

INICI inscripcions SOCI@S: 15 d'Abril de 2024

INICI inscripcions NO SOCI@S: 29 d'Abril de 2024

FINAL INSCRIPCIONS PER A TOT@S: 12 de Maig de 2024, o fins exhaurir places



Les inscripcions a l'acampada, s'acceptaran PER ORDRE D'ARRIBADA fins a tancar grup. En cas de voler apuntar-te i que no hi hagi places disponibles, pots emplenar el formulari per afegir-te a la llista d'espera, i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem. Recomanem que feu la inscripció com més aviat millor per assegurar-vos la plaça.


Un cop finalitzat el període d’inscripcions, la coordinadora de l'acampada us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament, on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, menú i programació del que farem, actuació en cas de possibles incidències, i presentació de l’equip de monitor@s. A més a més, farem una reunió informativa abans d'iniciar l'acampada per resoldre dubtes.


DATES i PREUS

De l'1 al 6 de Setembre

ATENCIÓ! per motius de disponibilitat de la casa, aquest any modifiquem el funcionament i els dies de l'anada i tornada.

L’anada serà el diumenge 1 de setembre on les famílies vindreu a portar als joves a la casa de colònies, i podreu conèixer l’espai i fer la benvinguda amb un dinar de germanor.

La tornada es farà el divendres 6 de Setembre, amb autocar inclòs al preu.

PREUS: famílies sòcies 250 €     famílies no sòcies 270 €


Recordem que al preu ESTÀ TOT INCLÒS. Si no has vingut al CASAL la Perla Negra, et REGALEM la samarreta per l'acampada.


DESCOMPTES:

10% de descompte a partir del 2n germà per a SOCIS i SÒCIES d'AGIPA.

15% de descompte per a famílies nombroses i/o monoparentals/monomarentals.


ON ES FA?

Aquest any canviem de casa! Ho farem a la casa de colònies "L'ALIBERCH".

La casa de colònies del Aliberch, és una típica masia catalana que data de principis del S. XII, situada a entre Santa Eulàlia de Riuprimer i Muntanyola, molt prop de Vic i elevada sobre un pujol al costat dret del riu Meder a 700 metres d'altura.

Aliberch, restaurada en 1994 i reconvertida a casa de colònies. Es tracta d'una casa que gaudirem de manera exclusiva, amb un entorn natural molt bonic, envoltats de boscos. Una casa totalment equipada, i de dimensions reduïdes, que ens facilitarà crear un ambient acollidor i familiar entre joves i monitor@s.

La casa disposa de camp de futbol, bàsquet i voleibol, així com piscina i bosc per jugar. Podeu veure més informació AQUÍ. 



Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!





bottom of page