top of page

Aquest estiu arriba... la Perla Negra!

Updated: Apr 9

Ja s'atansen les vacances d'estiu, i des d'AGIPA volem que els vostres fills i filles gaudeixin de les vacances, endinsant-se en una aventura inoblidable! Uns dies per jugar, compartir, explorar i passar-ho pipa!


CENTRE D'INTERÈS

Aquest estiu ens convertirem en valent@s pirates, navegant pels oceans i buscant els tresors més preuats. Desxifrarem mapes del tresor, seguirem pistes intrigants i superarem reptes emocionants mentre ens embarquem en la recerca de la llegenda de la Perla Negra!


El nostre casal d'estiu és l'oportunitat perfecta per fer nous amics i amigues, créixer com a persona i viure aventures que mai oblidaràs.



ACTIVITATS:

Farem tot tipus d'activitats de lleure: jocs, esports, tallers, circ, sortides al bosc, piscina, excursions, activitats estrella, festes, jocs d'aigua, gimcanes, joc lliure, i molta gresca! Dinamitzades per monitor@s de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


EDATS:

Casal Rodamons: infants que han cursat i1 o i2 (1 a 3 anys)

Casal Trotamons: infants que han cursat de i3 a 2n ( 3 a 8 anys)

Casal Mastermons: infants que han cursat de 3r a 6è ( 8 a 12 anys)

Al casal tot@s som una gran família. Durant el casal farem la majoria de les activitats dividits en grups d'edats, per tal de poder adaptar les activitats a les necessitats de cada infant, però també tenim molts moments per compartir tot@s junt@s i ajudar-nos els/les un@s als/les altres.

Al casal Rodamons adaptarem l'espai i les activitats a les seves necessitats, així com els horaris. Disposem de llitets per poder dormir en cas de que es quedin a dinar.


INSCRIPCIONS:

INICI inscripcions SOCI@S: 15 d'Abril de 2024

INICI inscripcions NO SOCI@S: 29 d'Abril de 2024

FINAL INSCRIPCIONS PER A TOT@S: 12 de Maig de 2024, o fins exhaurir places


Les inscripcions al casal, s'acceptaran PER ORDRE D'ARRIBADA fins a tancar grup. En cas de voler apuntar-te i que no hi hagi places disponibles, pots emplenar el formulari per afegir-te a la llista d'espera, i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem. Recomanem que feu la inscripció com més aviat millor per assegurar-vos la plaça.


Un cop finalitzat el període d’inscripcions, la coordinadora us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament, on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, menú i programació del que farem i presentació de l’equip de monitor@s. A més a més, farem una reunió informativa abans d'iniciar el casal per resoldre dubtes.


DATES I PREUS:

Per motius d'organització i estabilitat dels grups, els torns es dividiran en una setmana al juny, i 2 quinzenes al juliol. ( al juliol no serà possible la inscripció per setmanes)


JUNY (preus per 1 setmana de 4 dies)

Setmana del 25 al 28 de Juny

- Casal de 9 a 13 h:

soci@s 39 €, no soci@s 45 €

- Acollida matinal de 8 a 9 h :

soci@s GRATUÏTA, no soci@s 8 €

- Menjador + Acollida migdia de 13 a 15 h:

soci@s 13 €, no soci@s 17 €


JULIOL (preus per 1 quinzena)

1a Quinzena: del 1 al 12 de Juliol

2a Quinzena: del 15 al 26 de Juliol

- Casal de 9 a 13 h (la quinzena):

soci@s 96 €, no soci@s 112 €

- Acollida matinal de 8 a 9 h (la quinzena): soci@s GRATUÏTA, no soci@s 20 €

- Menjador + Acollida migdia de 13 a 15 h (la quinzena): soci@s 32 €, no soci@s 42 €


El preu de menjador+acollida migdia inclou el servei de menjador amb carmanyola ( el menjar el porta cadascú de la seva casa. Tenim nevera i microones).

En cas de voler servei de CÀTERING cal sumar el suplement del menú: 4,90€ per participant/dia. ( tenim empresa nova de càtering QUÀLIA)


*El preu del menú és el que factura directament l'empresa QUÀLIA contractada per a aquest servei: Agipa sol fa d'intermediària. L'empresa de càtering es reserva el dret a canviar el preu del menú si les despeses de productes i/o productivitat varien. En aquest cas ho faríem saber a cada família i es regularitzaria l'import al mes de setembre.


Al preu del casal estan totes les sortides i activitats incloses, a més a més d'una samarreta del casal la PERLA NEGRA de REGAL!


DESCOMPTES:

10% de descompte a partir del 2n germà per a SOCIS i SÒCIES d'AGIPA.

15% de descompte per a famílies nombroses i/o monoparentals/monomarentals.

*Els descomptes s'apliquen sol al preu del casal. No s'apliquen a les acollides, menjador i menú del càtering.


ON HO FEM?

A l'estiu fem ús de les instal·lacions dels centres educatius del barri de Pardinyes que queden lliures durant les vacances. Farem, per una banda, el casal RODAMONS (i1 i i2) a les instal·lacions de l'escola bressol municipal de Pardinyes, adaptades a les necessitats dels infants de bressol, i, per una altra banda, TROTAMONS( i3 a 2n) i MASTERMONS (3r a 6è) estem pendent de quines instal·lacions utilitzarem, fins que l'ajuntament ens confirmi la disponibilitat.

Totes les instal·lacions seran d'ús exclusiu per als participants dels casals d'agipa.

Per a les famílies que tenen infants a Rodamons i a Trotamons/Mastermons, es donarà marge d'arribada i recollida perquè pugueu anar als 2 llocs ( ho explicarem amb més detall al dossier informatiu).


LOCALITZACIÓ:

Casal Rodamons: Escola bressol municipal de Pardinyes: Carrer Enginyer Cellers, 2, 25005 Lleida

Casal Trotamons i Mastermons: ( altre centre pendent de confirmació)



Vols veure com va ser el casal de PANDORA de l'estiu passat?






bottom of page