top of page

Programació del Disbauxa per al 3r trimestre!

Inicia la primavera 2024, i amb ella l'esperat DISBAUXA!, cada divendres a la tarda, la ludoteca esbojarrada d'Agipa, obre les portes perquè gaudiu del lleure en estat pur.



Aquest any, però, canvia de format, per donar cabuda a infants de totes les edats i famílies. Les sessions estaran dividides en les següents franges d'edat:

- etapa bressol i-0 a i-2 (acompanyats d'un@ adult@)

- cicle infantil de i-3 a i-5

- primària de 1r a 2n i de 3r a 4t


Però això no és tot!, perquè també tindrem sessions especials per jugar en FAMÍLIA, com la del 26 d'Abril, on sortirem al carrer a jugar en motiu de Sant/a Jordi/na, o el 17 de maig on farem un taller de llum negra en família!!! i passar una estona tot@s junt@s!, perquè jugar, no és sols de nen@s, els adults també necessitem fer-ho, connectar amb el/la nostr@ nen@ interior, i crear aquest vincle amb els/les nostres fill@s.


I no et perdis la CLOENDA! el divendres 31 de maig, farem sessió de cinema amb crispetes!! Exclusiu per a infants socis/es d'AGIPA. Porta un entrepà per sopar i un coixí de casa, nosaltres posem la peli i les crispetes! Un dia per compartir junts/es!


COM PUC INSCRIURE'M AL DISBAUXA?

Doncs cada trimestre treure'm la programació, esmentant totes les sessions que farem i a qui van adreçades. Per inscriure't sols cal que emplenis el següent formulari AQUÍ, et portarà 1 minut fer-ho.

En cas de no poder venir, preguem que ens avisis per poder cedir la plaça a una altra família.

Si ets família, sòcia, el servei és GRATUÏT. Si no ho ets, pots pagar en efectiu l'import exacte al/la monitor@ del Disbauxa el mateix dia: nen@s 3€ i adults 2€ per sessió.






Recent Posts

See All
bottom of page