top of page

Colònies d'estiu La Perla Negra! vine a explorar nous horitzons!


Busques un lloc on els teus fills/es es passin el dia jugant a l'aire lliure, saltant, corrent, fent cabanes, explorant, compartint vivències amb nous amics i amigues, connectant amb la natura i compartint valors en comunitat? Doncs aquest estiu les colònies d’AGIPA són per a ells/es!


CENTRE D'INTERÈS

Aquest estiu ens convertirem en valent@s pirates, navegant pels oceans i buscant els tresors més preuats. Desxifrarem mapes del tresor, seguirem pistes intrigants i superarem reptes emocionants mentre ens embarquem en la recerca de la llegenda de la Perla Negra!

Aprendrem els valors més importants dels pirates com el companyerisme, l'amistat i el respecte a la natura i els animals. Així com la importància de viure aventures, tenir llibertat per decidir com volem ser. Crearem el nostre propi CODI PIRATA.




ACTIVITATS:

Farem tot tipus d'activitats de lleure: jocs, tallers, circ, piscina, excursions de senderisme, gimcanes, joc lliure al bosc, discoteca i molta gresca! Dinamitzades per monitor@s de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


EDATS:

Trotamons: infants que han cursat de P5 a 2n ( 5 a 8 anys).

Mastermons: infants que han cursat de 3r a 6è ( 8 a 12 anys)

A les colònies tot@s som una gran família. Pot ser que en alguna de les activitats, els dividim en grups d'edats, per tal de poder adaptar les activitats a les necessitats de cada infant, però la majoria d'estones les compartim tot@s junt@s i ens ajudem els/les un@s als/les altres.


INSCRIPCIONS:

INICI inscripcions SOCI@S: 15 d'Abril de 2024

INICI inscripcions NO SOCI@S: 29 d'Abril de 2024

FINAL INSCRIPCIONS PER A TOT@S: 12 de Maig de 2024, o fins exhaurir places



Les inscripcions a les colònies, s'acceptaran PER ORDRE D'ARRIBADA fins a tancar grup. En cas de voler apuntar-te i que no hi hagi places disponibles, pots emplenar el formulari per afegir-te a la llista d'espera, i en cas d'haver-hi una baixa t'avisarem. Recomanem que feu la inscripció com més aviat millor per assegurar-vos la plaça.


Un cop finalitzat el període d’inscripcions, la coordinadora de les colònies us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament de les colònies on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, menú i programació del que farem, actuació en cas de possibles incidències, i presentació de l’equip de monitor@s. A més a més, farem una reunió informativa abans d'iniciar les colònies per resoldre dubtes.


DATES i PREUS De l'1 al 6 de Setembre

ATENCIÓ! per motius de disponibilitat de la casa, aquest any modifiquem el funcionament i els dies de l'anada i tornada.

L’anada serà el diumenge 1 de setembre on les famílies vindreu a portar als infants a la casa de colònies, i podreu conèixer l’espai i fer la benvinguda amb un dinar de germanor.

La tornada es farà el divendres 6 de Setembre, amb autocar inclòs al preu.

PREUS: famílies sòcies 250 € famílies no sòcies 270 €

Recordem que al preu ESTÀ TOT INCLÒS. Si no has vingut al CASAL la Perla Negra, et REGALEM la samarreta per les colònies.


DESCOMPTES:

10% de descompte a partir del 2n germà per a SOCIS i SÒCIES d'AGIPA.

15% de descompte per a famílies nombroses i/o monoparentals/monomarentals.


ON ES FA?

Aquest any canviem de casa! Ho farem a la casa de colònies "L'ALIBERCH".

La casa de colònies del Aliberch, és una típica masia catalana que data de principis del S. XII, situada a entre Santa Eulàlia de Riuprimer i Muntanyola, molt prop de Vic i elevada sobre un pujol al costat dret del riu Meder a 700 metres d'altura.

Aliberch, restaurada en 1994 i reconvertida a casa de colònies. Es tracta d'una casa que gaudirem de manera exclusiva, amb un entorn natural molt bonic, envoltats de boscos. Una casa totalment equipada, i de dimensions reduïdes, que ens facilitarà crear un ambient acollidor i familiar entre infants i monitor@s.

La casa disposa de camp de futbol, bàsquet i voleibol, així com piscina i bosc per jugar. Podeu veure més informació AQUÍ.


Aquest any, un cop més, compartirem espai amb l'acampada del grup de joves d'Agipa de 12 a 16 anys, tot i que ells acamparan en un terreny de la casa i faran activitats per la seva banda, si que compartirem les estones d'àpats i els espais comunitaris.



No et perdis aquesta aventura! Aquest estiu, AGIPA'T i gaudeix del LLEURE més que mai!




Recent Posts

See All
bottom of page