Aquest estiu... Fusionem MÀGIA&NATURA!

Updated: Apr 25Vols un lloc on els teus/ves fill@s es passin el dia jugant a l'aire lliure, saltant, corrent, fent cabanes, explorant, compartint vivències amb nous amics i amigues, convivint amb la natura i en comunitat?


Doncs aquest estiu les COLÒNIES d'AGIPA són per a ell@s!Som conscients de la situació actual, i per aquest motiu, com vam fer l'any passat, volem oferir la màxima garantia i seguretat sanitària a les colònies. Des d'AGIPA hem elaborat un protocol per complir amb la normativa del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, contra la COVID-19.


Un cop finalitzat el període d'inscripcions, la coordinadora de les colònies us farà arribar un dossier amb tota la informació detallada del funcionament, on explicarem: que cal dur, com ens comunicarem amb les famílies, menú i programació del que farem, actuacions en cas de possibles incidències, i presentació de l'equip de monitores. A més a més, farem una reunió informativa abans d'iniciar les colònies per resoldre dubtes.


QUÈ FAREM?

Aquest any agafarem l'autocar a l'andana 9 3/4 per anar a Hogwarts! Sí, sí, ho has llegit bé! Aquest estiu, els teus fill@s, podran passar de ser uns Muggles, a ser Mags o Bruixes, a la prestigiosa casa de colònies de bruixeria i encanteris de Hogwarts, situada a la Baronia de Rialb.

És un estiu especial, on provocarem vivències que els generin curiositat per aprendre, valors i diversió. Explorarem els boscos encantats, farem esports aquàtics al pantà misteriós, construirem cabanes per protegir-nos d'en Voldemort, explicarem llegendes a la llum de la Lluna, farem pocions i encanteris, i sobretot ens divertirem, jugarem i riurem moltíssim!


A QUINES EDATS ESTÀ ADREÇAT?

Tenim 2 grups diferenciats per edats, amb activitats pensades i adaptades a cada etapa i necessitats dels participants, dinamitzats per monitores de lleure i professionals de l'educació, i amb una gran experiència en aquest àmbit.


Grup TROTAMONS

Participants de 4 a 8 anys (que hagin cursat de P4 a 2n)

Grup MASTERMONS

Participants de 8 a 12 anys (que hagin cursat de 3r a 6è)


ON ES FA?

Aquest any tenim nova ubicació! Ho farem a la casa de colònies "La Torra de Rialb", situada a la Baronia de Rialb, Lleida, i inscrita al Registre de la Direcció General de Joventut de Catalunya. Es tracta d'una casa que gaudirem de manera exclusiva, amb un entorn de muntanyes, natura i a la vora del pantà. Una casa totalment equipada, i de dimensions reduïdes, que ens facilitarà crear un ambient acollidor i familiar entre infants i monitores.

Com a novetat aquest any, la casa disposa de piscina, per gaudir de les hores més caloroses del dia! Aquí us deixem un vídeo de la casa i l'entorn, perquè li pugueu donar una ullada!