top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Camp de treball + acampada d'estiu, per a JOVES!

Updated: Jun 20, 2023

Si ets jove i actiu, i vols empoderar-te aquest estiu... aquest és el teu lloc!




Què és un camp de treball?


Els camps de treball són estades d'estiu en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei de voluntariat a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni.

Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada. Aquestes activitats són idònies per als i les joves, atenent al component social, a l'intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l'entorn local, i aposten per la millora qualitativa dels projectes.


Quina és la temàtica del nostre camp de treball?


L'AIGUA. Es tracta d'una proposta d'acció comunitària per conscienciar sobre la problemàtica de la sequera.

Lleida i les seves zones circumdants són àrees que han estat afectades per la sequera en diverses ocasions. La disponibilitat d'aigua potable i l'ús sostenible de recursos hídrics són qüestions importants per a la regió. Treballar en aquesta temàtica a Lleida permet als /les participants abordar un problema local i contribuir a trobar solucions adaptades a aquesta realitat.


Què volem aconseguir?


- Volem augmentar la sensibilització i la consciència pública sobre la importància de la conservació de l'aigua i la necessitat de prendre mesures per fer front a la sequera.

- Oferir als/les joves l'oportunitat de ser agents de canvi i contribuir activament a la seva comunitat.

- Promoure la participació juvenil i empoderar als/les joves per afrontar els desafiaments socials i ambientals.

- Desenvolupar habilitats socials, lideratge i treball en equip, que són essencials per a la seva formació personal i professional.


Qui pot fer el camp de treball?


El programa de camp de treball d'Agipa està adreçat a joves de 12 a 18 anys. ( han d'haver cursat mínim 1r d'ESO)


Les persones que hi participen són les veritables protagonistes del desenvolupament del camp de treball i de les seves ganes i predisposició en depèn que sigui una experiència vital, única i irrepetible.


Què oferim als i les joves?


Un projecte a la seva mida, on podran col·laborar de forma activa, amb un equip de monitoratge professional, per assegurar que s'aconsegueixen els objectius del camp i es respecti el funcionament i les necessitats del grup. També, activitats de lleure proposades pels/per les joves de manera assembleària, com poden ser jocs, gimcanes, tallers, sortides,... A més a més, realitzarem una acampada el cap de setmana, una experiència de convivència indispensable!


Quan i on?


CAMP DE TREBALL

Del 3 al 14 de Juliol de 2023

de dilluns a divendres de 18:00 a 20:00h

a Pardinyes ( es concretarà amb la monitora el punt de trobada)


Activitat de cloenda: PERFORMANCE. Divendres 14 de juliol a les 19:00 h a la plaça de la Llotja.


ACAMPADA

Del 8 al 9 de Juliol de 2023

A la zona d'acampada de l'ermita de Sant Josep ( MONTBLANC).

Anada i tornada amb tren.

L'acampada és una activitat de convivència que fomenta l'autonomia dels/les participants, el respecte i la solidaritat. Muntarem les nostres tendes de campanya i les prepararem per passar-hi la nit.


Durant el dia farem activitats i explorarem els voltants, i quan arribi la nit serà l'hora de preparar el sopar, fer jocs amb llanternes, explicar històries, observar els estels, i dormir amb els/les nostres companys i companyes. A l'acampada tot@s som un equip, ens ajudem i col·laborem perquè la convivència sigui fàcil i agradable.




PREU: 25 € ( tot inclòs)

SERVEI EXCLUSIU PER FAMÍLIES SÒCIES d'AGIPA, si encara no ho ets, pots fer-te'n a la nostra web: https://www.agipa.cat/socis




VOLS VIURE AQUESTA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE???


INSCRIU-TE AQUÍ abans del 23 de juny!!!!


places limitades!


104 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page