top of page
  • Writer's pictureAGIPA

Torna el Disbauxa! la ludoteca esbojarrada, amb moltes NOVETATS!

Updated: Oct 19, 2023

Inicia el curs, i amb ell l'esperat DISBAUXA!, cada divendres a la tarda, la ludoteca esbojarrada d'Agipa, obre les portes perquè gaudiu del lleure en estat pur.

Aquest any, però, canvia de format, per donar cabuda a infants de totes les edats i famílies. Les sessions estaran dividides en les següents franges d'edat:

- etapa bressol i-0 a i-2 (acompanyats d'un@ adult@)

- cicle infantil de i-3 a i-5

- primària de 1r a 2n i de 3r a 4t


Però això no és tot!, perquè també tindrem sessions especials per jugar en FAMÍLIA, i passar una estona tot@s junt@s!, perquè jugar, no és sols de nen@s, els adults també necessitem fer-ho, connectar amb el/la nostr@ nen@ interior, i crear aquest vincle amb els/les nostres fill@s.





PROGRAMACIÓ 1r TRIMESTRE

6 octubre: d'i3 a i5 Contacontes amb llengua de signes i disfresses.

20 Octubre: 1r i 2n Papiroflèxia

27 Octubre: d'i0 a i2 Jocs sensorials

3 Novembre: 3r i 4t Gimcana: recerca del tresor

10 Novembre: 1r i 2n Ball amb Just Dance

17 Novembre: *Taller per a mares i/o pares: Divorcis conscients i acompanyament amb la família. A càrrec de Marta Calderó de Tribu Magnolia.

Ludoteca paral·lela amb els infants de les famílies que vinguin al taller.

24 Novembre: d'i0 a i2 Ioga en família

1 de Desembre: d'i3 a i5 Circuït d'obstacles

15 de Desembre: 3r i 4t Jocs de taula

INFO TALLER TRIBU MAGNÒLIA

Estàs passant per una separació conflictiva i tens fill@s? Se't fa molt complicat acompanyar-los en aquesta conflictivitat? Creus que et costa ser la mare/pare que els/les teus/teves fill@s necessiten en aquests moments i en aquesta situació? En aquesta xerrada veurem: Com fer front als petits reptes que vivim en la nostra vida quotidiana amb el/la pare/mar de les nostres filles i fills

La canalla és benvinguda a jugar al Disbauxa.




COM PUC INSCRIURE'M AL DISBAUXA?

Doncs cada trimestre treure'm la programació, esmentant totes les sessions que farem i a qui van adreçades. Per inscriure't sols cal que emplenis el següent formulari AQUÍ, et portarà 1 minut fer-ho.

En cas de no poder venir, preguem que ens avisis per poder cedir la plaça a una altra família.

Si ets família, sòcia, el servei és GRATUÏT. Si no ho ets, pots pagar en efectiu l'import exacte al/la monitor@ del Disbauxa el mateix dia: nen@s 3€ i adults 2€ per sessió.





Recent Posts

See All
bottom of page